SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umre Kafilesine Uğurlama

0
Güncellendi - 2018-01-18 20:16:55
Umre Kafilesine Uğurlama
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’dan umre vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden vatandaşlar ve öğrenciler için Erhaç Havalimanında düzenlenen uğurlama programına katıldı.

BAŞKAN POLAT UMREYE GİDECEK VATANDAŞLARIN HEYECANINA ORTAK OLDU

Umreye gidecek vatandaşların ve onları uğurlamaya gelen ailelerin heyecanına ortak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kafilede yer alanlara hayırlı yolculuklar diledi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN TATİL DÖNEMİNDE UMREYE GİTMELERİ ANLAMLI VE KIYMETLİDİR”

Kutsal topraklara gidenlerden ülkemizin birlik ve beraberliğinin daha güçlü hale gelmesi için bol bol dua etmelerini isteyen Başkan Polat, “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çoğunluğu öğrencilerden oluşan umre kafilemizi uğurlamaya geldik. Öğrencilerimizin tatil dönemini Umre ziyaretiyle değerlendirmeleri çok anlamlı ve kıymetlidir, kendilerini tebrik ediyorum. Bunun yanı sıra Hafızlık Yarışması sonucunda dereceye girip Umre gezisi hakkını elde eden öğrencilerimizi de bugün uğurluyoruz. Üçü Malatya’dan olmak üzere dört kız öğrencimiz bu yarışma neticesinde Umre’ye gidiyorlar. Öğrencilerimizle birlikte anne ve babalarının da katılımıyla toplam 196 kişinin yer aldığı kafilemizi dualarla kutsal topraklara uğurlamanın sevincini yaşamaktayız. Kafilemizde ayrıca Sütlüce mahallemizden sekiz bayan yolcumuz bulunmaktadır. Allah herkese bu güzel görevi yapmayı nasip etsin. Kutsal topraklara gidip, orada dua etmek kadar manevi bir güzellik yoktur. Bizim için Mekke, Medine ve Kudüs çok önemli kutsal topraklarımızdır. Bundan sonraki ziyaretlerin Kudüs üzerinden olmasını temenni ediyorum. Bu programda emeği geçen başta hocalarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bütün yolcularımıza hayırlı yolculuklar diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. Ülkemiz ve milletimiz için dualarını eksik etmesinler” diye konuştu.

Yolcularla tek tek sohbet ederek, dualarla kutsal topraklara uğurlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kafilede yer alanlara özel hediyeler takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız