SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umutların Canlandığı Bir Bayram Geçireceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlıyor.  Resmi Bayramlaşma töreni de, Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da, Kernek'teki Karagözlüler Camisinin bahçesinde bayram namazı sonrasında. 4 gün sürecek bayram dolayısıyla, il- ilçe yöneticileri ile bazı siyasiler ve STK temsilcileri birer kutlama mesajı yayınladılar.

MESAJLAR

Malatya Valisi Ersin Yazıcı
"Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı bir kez daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.

Kurban Bayramı, sadece bir dini vecibeyi yerine getirmenin ötesinde, birbirimize olan sevgi ve saygımızı göstermenin, dargınlıkları unutmanın, yoksullara yardım etmenin ve birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin vesilesidir. Bu bayramda da bu duygularla hareket ederek, birbirimizi ziyaret ederek, akrabalarımızla ve sevdiklerimizle bir araya gelerek bayramın ruhunu en güzel şekilde yaşayalım.

Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız.

Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Malatyalı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba
Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada,  “Dostluk ve kardeşliğin yaygınlaştığı, umutların yeşerdiği bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Bayramların gerginliklerin sona erdiği, insanların bir araya geldiği, dayanışmanın arttığı günler olduğunu belirten Ağbaba, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz ve çok sayıda çözüme kavuşturulmayan sorun ile maalesef bir bayramı daha karşılıyoruz. Gelir adaletsizliklerinin ortadan kaldırıldığı, kimsenin yatağa aç girmediği, barış ve huzurun sağlandığı bir Türkiye ile gelecek bayramları daha özgür ve rahat günlerde, büyük bir coşku ve heyecanla karşılayacağız” dedi.

“Türkiye’de asıl bayram, barışın, dostluğun, kardeşliğin hakim olduğu zaman, tarafsız ve bağımsız adaletin işlediği, insanların geçim sıkıntısı çekmediği zaman kutlanacaktır.” diyen Ağbaba, “Asgari ücretin açlık sınırının altında kaldığı, milyonlarca insanın yoksulluk sınırı altında gelir elde ettiği, ataması yapılmayan öğretmenlerin, TYP’ye mahkum edilen üniversite mezunlarının, yamalı bohçaya dönen sistemde öğrencilerine umut olan eğitimcilerin , sağlık emekçilerinin kısaca toplumun tüm kesimlerinin gerçek anlamda bir bayram yaşanması için, köklü bir değişime , yerel iktidarın ardından genel iktidarın da değişimine ihtiyacı var" dedi.

Ağbaba, “Biz yurttaşlarımızın bu özlemlerinin son bulduğu bir Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla, Malatya’nın da aralarında olduğu pek çok kentte büyük yıkıma sebep olan 6 Şubat depremlerinde yitirdiğimiz yurttaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, Kurban Bayramı’nın tüm ülkemize barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu
"Millet olarak, bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Yüce Allah'a manen yaklaşma ve yakınlaşmanın en yoğun olarak hissedildiği müstesna günlerden olan Kurban Bayramı; lütuf, rahmet ve bereketin cömertçe dağıtıldığı bir zamandır.

Yüce dinimize göre bayramlar, inancımızın bütün güzelliklerini hatırlamamızı, bizi biz yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahip günlerdir.

Çünkü bayramlar, umutların yeniden yeşerdiği, azmin ve inancın her sorunun üstesinden gelmenin,yardımlaşmanın, darda kalanları hatırlamanın, yolda kalmışları gözetmenin, mahzun ve mağdur kalmışlara yaklaşmanın daha çok olması gereken zamanlardır.

Bu mübarek günlerde, Filistin topraklarında meydana gelen ve vicdan taşıyan her insanın yüreklerini dağlayan, bütün dünyanın gözleri önünde cereyan eden bu insanlık dramı görüntülerine şahit olarak buruk karşıladığımız mübarek Kurban Bayramı’nın, Filistin’de terörist devlet İsrail’in saldırılarına maruz kalan din kardeşlerimiz için de felaha kavuşma vesilesi olmasını  niyaz ediyor,  İsrail’in Filistin’de yaptığı hain saldırıları kınıyor ve lanetliyorum.  

Kadim tarihimiz boyunca Yüce Türk Milleti olarak her daim mazlumun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Müslüman Türk milleti Kudüs’ün çiğnenmesine, mescitlerimizin silahların gölgesinde tutulmasına tahammül etmeyecektir.

Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “Kudüs, siyasi ve Siyonist hesaplara kurban edilmeyecektir.

Şehadete kavuşan Filistinli din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve  acil şifalar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Bayram süresince tatil, akraba ve aile ziyareti maksadıyla yollara düşen vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını yeni acı ve kayıpların yaşanmaması için dikkatli olmalarını, emniyet kemerinin hayat kurtardığını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Malatyalı hemşehrilerimin, vatanımızın her köşesindeki aziz vatandaşlarımızın, şehit annelerimizin ve babalarımızın, ailelerinin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı  Cenab-ı Allah’tan diliyorum."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er
Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü durumundadır” dedi.

Başkan Er, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Sevinç ile karşıladığımız mübarek Kurban Bayramı olanın olmayana, yetenin yetmeyene yardım ettiği, rahmetin ve bereketin bol olduğu bir bayramdır. İnanıyorum ki bu bayram da aynı ruhu göstererek, kaygıların ve sıkıntıların arka plana atıldığı, sevginin, kardeşliğin ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.  

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum.”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın
Başkan Taşkın mesajında, “Bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, Hz. İbrahim'in sonsuz itaati ve teslimiyetiyle anılan, Allah'a olan bağlılığımızı ve fedakarlığımızı simgeleyen kutlu bir zaman dilimidir. Bu mübarek günlerde, sevinçlerimizi ve dualarımızı bir araya getirerek, birlik ve beraberlik içinde şükretmenin ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. İmanımızın derinliğini ve kardeşliğimizin gücünü gösteren bu kutsal günlerde, hayatımızın her anında olan nimetlerimize bir kez daha şükrediyor; milletimizin birliğinin, beraberliğinin ve ezeli kardeşliğimizin pekişmesini Rabbimizden niyaz ediyorum. Bu bayram, özellikle kurban ibadetiyle paylaşmanın, sevginin ve yardımlaşmanın doruk noktasıdır. Kurban keserek, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzlerini güldürmek, onların da bu bayramı sevinçle karşılamalarını sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Bizler, bu mukaddes vazifeyi yerine getirirken, Hz. İbrahim'in ve O'nun yolunda ilerleyen tüm müminlerin ruhaniyetini yaşatmış oluruz. Özellikle yaşlılarımızı, yetimleri ve muhtaçları ziyaret etmek, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek, toplumsal dayanışmamızı güçlendirecek en güzel adımlardan biridir. Unutmayalım ki, sevgiyle, hoşgörüyle ve yardımlaşmayla geçen her an, Rabbimizin rızasını kazanmamıza vesile olur. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin yanı sıra, mazlumların yanında olmanın da önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu vesileyle, Gazze'deki kardeşlerimize olan desteğimizi bir kez daha yineliyor ve onların acılarını dindirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı belirtmek istiyorum. Allah, Gazze'deki kardeşlerimize yardım etsin ve onları kurtuluşa erdirsin. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve ülkemizin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, Hazreti İbrahim ve Hazreti İsmail teslimiyetiyle Rabbimize kulluklarını gösteren vatandaşlarımızın kurbanlarının kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit
Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Kurban Bayramlarında teslimiyet, paylaşım, bereket ve şükür vardır. Bizleri birbirimize yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Kurban Bayramına daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğunu yaşıyoruz. ” dedi.

Kutlama mesajında, bayramlarda kardeşliğin ve millet olma şuurunun pekiştiğine dikkat çeken Başkan Geçit, “ Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Kurban Bayramı; barışın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Böyle güzel günleri fırsat bilerek bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalıyız.

Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.

Bu düşüncelerle; bütün hemşerilerimizin ve tüm İslam  leminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, ülkemize, İslam dünyasına ve aziz milletimize barış ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

"Bayramlarımız; bizi biz yapan, kökümüze tarih ve maneviyatın kılcal damarlarından geçerek bağlayan, bununla da kalmayıp birlik ve beraberlik dolu kucaklaşmaları tahkim ve takviye eden müstesna dönemlerdir. Türk Milleti’nin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir. Paylaşmanın, mensubiyet şuurunun kökleşmesinin, milletsiz ve milliyetsiz kumpasların kazınıp atılmasının imkan ve irade kaynağıdır.

Kurban ise bir Müslüman’ın tüm varlığını Allah yolunda feda etmeye hazır olduğunun samimi ifadesi olmakla birlikte, mana ve muhtevası çok derin ve kavrayıcıdır. Aynı zamanda Allah’a yaklaşmak, yakınlaşmak ve rızasını kazanmak için üstlenilen manevi vecibenin sahip olunan imkânlar nispetinde ifası ve idamesidir. İşte tüm bunlardan hareketle diyoruz ki; Türk Milleti, Allah rızası için kestiği kurbanların ilahi mükâfatıyla önündeki engelleri aşacak, daha güçlü bir şekilde varlığına, kimliğine, kültürel ve tarihsel haklarına sonuna kadar sahip çıkacaktır. Birlik ve beraberlik içinde her daim yaralarını sarıp yeniden şahlanan bir millet olarak, bu bayramda da tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana dek insani tüm sorumluluklarını ifa edecektir.

Kurban Bayramı’nın barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyor, bu bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Küskünlüklerin sona erdiği, gönüllerin bir olduğu, sevgi ve muhabbetin arttığı bir bayram diliyorum. Malatya’mızın güzellikleri içinde dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendiği bir bayram için bunların elzem olduğu kanısındayım.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, Yüce Türk Milleti’nin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Allah niyetlerimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin. Hac vazifesi için kutsal topraklarda bulunan tüm Müslüman kardeşlerimizin de ibadetlerinin kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 17 Haziran Pazartesi günü (Bayramın 2. Günü) saat 11.00-13.00 arası Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı binamızda tüm hemşehrilerimizi bayramlaşmaya davet ettiğimi eklemek istiyorum.”

HÜDAPAR Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili
Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili, idrak edilecek Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sevgili yayımladığı mesajda, "Bizleri bir kez daha bayram sevincine ulaştıran Rabbimize hamd ediyoruz. Kurban Bayramı günleri; Allah'ın biz müminlere bahşettiği iki bayramdan biri olması, Allah'a karşı şükrümüzü ilan edeceğimiz bir ameli barındırması, müminlerin kalplerini yardımlaşma duygusu ve Hac ibadetiyle birbirine yaklaştırarak kardeşlik duygularını pekiştirdiği günlerdir. Kurban; temsili olarak en sevdiğimiz şeyleri Allah için feda ederek rıza-i ilahiye ulaşacağımız, Hazreti İbrahim ve ailesinin teslimiyetiyle bizlere, adanmışlığın öğretildiği mübarek günlerdir." şeklinde konuştu.

Başta Malatyalıların olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Sevgili, "Her ne kadar Filistin-Gazze başta olmak üzere dünyanın muhtelif yerlerinde Müslümanların yaşadığı zulüm ve soykırımlar, Mescid-i Aksa'nın işgal altında olması gönüllerimizi acıtıp sevinçlerimizi azaltsa da Rabbimizin vaadinin hak olduğuna olan inancımız ve müminlerin birbirlerine kenetlenerek zaferi elde edeceklerine olan umudumuz bizlere güç veriyor. Başta Malatyalı hemşehrilerimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Gözyaşı ve hüznün olmadığı nice bayramlara hep birlikte ulaşmamızı Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bir bayram günlerine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram günlerini bir fırsat olarak görmeliyiz. Barışı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü ve merhameti ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek dünyamız da o kadar güzelleşecektir. Kurban Bayramının, İsrail’in tüm dünyanın gözleri önünde Filistin’e uyguladığı zulme son vermesine de vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya temennisiyle başta üyelerimiz olmak üzere tüm İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı
"Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, millî ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Kıymetli hemşehrilerim, yolunuzu gözleyen aileleriniz ve sevdiklerinize kavuşma heyecanını yaşıyorsunuz. Yola çıkacak sevgili kardeşlerim, Lütfen çocuklarınızı, annelerinizi, babalarınızı, eşinizi, sevdiklerinizi üzmeyin. Aşırı hız yaparak sevdiklerinizden hızlıca uzaklaşmayın. Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Araç kullanırken dikkatinizi sadece yola verin. Çıkacağınız yolun sonunda kavuşmak var, özlem var.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Zafer (3 gün önce)
    Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?Personelin maaşını bile alınan krediyle ödeyen belediye 6000 kişiye üçer bin ₺ ikramiye veriyor. Makama oturunca borcumuz çok, ölmüşüz, bitmişiz diyorlar, sonra keseler açılıyor. Aynı şeyi S. Gürkan da yapmıştı. Bu bir taktik mi acaba? Çözebilmiş değilim. Ama 5 sene sonraki başkanın da, bize çok borç bırakmışlar demesi yüksek ihtimal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özcan BALLI (4 gün önce)
    Hayırlı Bayramlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selçuk-İzmir (4 gün önce)
    Depremden kısa bir süre önce şirketden bir arkadaşımla gelmiştik Malatyamıza.Kayseriden bur tarafı görmemişti arkadaşım.Akşam saat 23.00 cicarı girmiştik.Her yer ışıl ışıl dı.Arkadaşım şaşırmıştı.Fahrikayahan dan girdik kanalboyu, fuzuli dolaştırmıştım.Harika bir şehir çok şaşırdım demişti. 3 Aydır Malatyadayım.Şehrimiz TV ler de gösterilen Afgan şehirlerine dönmüş. Yollarda dilenenler, kaldırım kenarlarında denetimsiz tezgahlar, yollar harabe, yıkık bina görüntüleri.Yığılmış molozlar. Çimen üzerlerinde sere serpe uzanmış ne olduğu belli olmayan insanlar. Bir an önce kurtarın bu görüntülerden Malatyamızı sayın yetkililer..!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Asim (4 gün önce)
    Beni bağışlayın.Yapılanlara bakınca,sözlere bakınca,dönen dolaplara bakınca her şey ortaya çıkıyor.boşa israf edilen ülkenin kaynaklarına bakınca,vasat işlerin kazık fiyatlara yapılıp vatandaşına yaslamaya çalışanlara bakınca,rezerv alan zorbalığıyla kazık fiyatalara yapılan daireleri ya alırsın ya da yerini sözde değerinde üç kuruşa istimlak ederiz diyen salyalı ağızlara bakınca ne denli yiyeceğimiz kazıklardan el emin olduğumuzdan şüphemiz yok.Cumhur Reisin Otluk koyuna boş beleş bir tatil için kısıtlı ülke kaynaklarıyla 3000 daire parasını konuk evine gömdüğünü bildiğimiz ve nice buna benzer israfların yaşandığı ülke yönetimine bakınca yiyeceğimiz kaz..... el eminiz.ben bir ekonomistim deyip ülke ekonomisinin geldiği rezil durumda yaşamların alt üst olduğu ve en dehşet kazıklama sahasının inşaat sahasında yaşanan ülke düzenine bakınca yaşayacağımız rezilliklerden el eminiz.sözler ne denli cilalı da olsa yaşananlar her şeyin özetidir.çıkıp boş konuşarak hayvan neslini dahi kandıramazsınız.kimse kusura bakmasın düzensiz bir ülkede sayısız bayram yaşansa dahi umut adına bir kırıntı dahi yeşermez.dehşet depremler sonrası zalimleşen, zalimleştirilen enflasyonla hepimizin birbirine çullandığı vatandaşın daima yolunacak kaz anlayışının diyarında umutlar yeşerir dersem yalan olur..umutlar yaşanan yaşanacak güzelliklerle yeşerir.boş laflarla değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (5 gün önce)
    Kurban Bayramımız Mübarek Olsun İnşaAllah Malatya
    %100
    %0
    Yanıtla