SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Üniversitede Kimya Günü

A- A+ PAYLAŞ

Dünya Kimya Günü dolayısıyla, İnönü Üniversitesi Kimya Topluluğu tarafından "Kimyanın Dünü ve Bugünü" konulu bir panel düzenlendi.

Panelle ilgili olarak üniversite basın bürosunca yayınlanan bülten şöyle:

"Dünya kimya günü dolayısıyla Üniversitemiz Kimya Topluluğunun düzenlediği panelde kimyanın dünü ve bugünü ele alındı.

07 Nisan 2009 Salı günü Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen panele Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgay Seçkin, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Oturum başkanlığını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Turgay Seçkin’in yaptığı panele konuşmacı olarak İTÜ Kimya Bölümü Öğretim Üyesi ve TÜBA Üyesi Prof. Dr. Yusuf Yağcı, Prof. Dr. Kadim Ceylan, Prof. Dr. Ergün Ekinci, KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki ve GAP Tekstil Müdürü Selahattin Sami Üzmez katıldı.

Dünya kimya günü dolayısıyla üniversitemizde bir etkinlik yapmak istediklerini belirten panelin oturum başkanı Prof. Dr. Turgay Seçkin kimyanın detaylarıyla ele alınacağı bu panelde gerek değerli panelistlerimiz gerekse siz öğrencilerimizle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Üniversitelerimizin kimya konusundaki bilimsel çalışmalarını geçmiş yıllara kıyasla günümüzdeki durumunu değerlendiren Prof. Dr. Yusuf Yağcı, yüksek öğrenimde araştırma ve teknolojik gelişim stratejilerini anlattı.Prof. Dr. Kadim Ceylan Kimyanın tanımı ve Kimya Mühendisliğinin tarihçesini, Prof. Dr. Ergün Ekinci, üniversitemizin kimya alanındaki çalışmalarını, KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki KOSGEB’in hizmet ve desteklerini, GAP Tekstil Müdürü Selahattin Sami Üzmez ise ülkemizin kimya alanındaki iç ve dış ticaret hacmini değerlendirdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız