SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampüste Kaza Geçiren Üniversiteli Genç Hayatını Kaybetti

Kampüste Kaza Geçiren Üniversiteli Genç Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde yönetimindeki motosikletin çukura düşmesi sonucu ağır yaralanarak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Matematik Bölümü Öğrencisi Bünyamin Berker’in hem üniversite eğitimini sürdürdüğü hem de moto kurye olarak çalıştığı bildirildi. Genç öğrenciden yakınlarına bağlama çalarak türkü söylediği anların videosu kaldı.  

Kaza,  15 Kasım 2022 günü saat 20:50 sıralarında İnönü Üniversitesi Kampüsü Eczacılık Fakültesi’nin yanında meydana gelmişti.  Kaza da 22 yaşındaki Bünyamin Berker’in idaresindeki 44 DJ 178 plakalı motosikletinin hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan çukura düşmüş ve ağır yaralanarak Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılmıştı.

İnönü Üniversitesi’nde Matematik Öğretmenliği okuyan, aynı zamanda moto kurye olarak çalışan Bünyamin Berker, hastanedeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Büyük üzüntüye neden olan Bünyamin Berker’in cenazesi ailesinin yaşadığı Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi Fatih Mahallesine götürüldü.

İnönü Üniversitesi Kampüsü Eczacılık Fakültesi’nin yanında meydana gelen kazaya neden olan çukurun tüm sorumluluğu İnönü Üniversitesi Rektörlüğünde bulunuyor. İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’nün konuyla ilgili bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

Bu arada, olay yerini cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Malatya Kuryeler Derneği Başkanı Cihan Burak, kazada ihmal olduğunu ileri sürerek, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

İnönü Üniversitesi içerisinde motor kazası geçirerek hayatını kaybeden Matematik Bölümü öğrencisi Bünyamin Berker’in ailesinin yanında saz çalıp türkü söylediği anlara ait video ise yürekleri burktu. 

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • biri (1 yıl önce)
    gencecik cocuk hem okuyor hemde geçinebilmek için çalışıyor ihmal yuzunden vefat ediyor hadi şimdi vicdanınıza sorun bakalım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gülagaci (1 yıl önce)
    yazık genç çocuk, okuyabilmek için canını veren fedekar sorumlular hesap vermeli eğer verebilirse ............
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Normal bir ülkede soruşturma açılır, bu arada derhal sorumlular istifa eder. Bizim ülkemiz normal olmadığı için bizde kimsenin umurunda bile olmaz. Çünkü genç bir insanın birilerinin ihmali sonucu vefat etmesinin hiç bir önemi yok. Çünkü onlar için makam mevki her şeyin üstünde. O makam mevki için ne pazarlıklar, ne kulisler yapılmakta. Makam arabası ve makam koltuğu onların herşeyi. Üniversite, Malatya bir yana, makam arabası ve koltuğu bir yana.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgay (1 yıl önce)
    Şimdiye kadar üniversite gözaltılar başlamalıydı, ama yaprak kımıldamıyor.. İnşaallah sayın savcılarımız gözaltı emrini verir ve gerçek suçlular ortaya çıkarılır.. çünkü cinayet gibi bir olayda bir can gitti, bir aile üzüntüden perişan oldu...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    İşlerimizi tam yapmadığınız halde yapmış gibi gösteriyoruz, Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Sorumlu REKTOR değil o gözleri bir ömre bedel Genel Sekreterin ve Yardımcılarının. Suçta onu atayanlarin. E oda Rektör.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Okan malatua (1 yıl önce)
    Görmedik tanımadık ama içimiz yandı gencecik bir öğrenci bir emekçi bir evlat bir kardeş bir arkadaş. Kocaman bir üniversitenin ihmali ile vefat etti. Üniversiteden ses yok açıklama yok bir soruşturma yok yazık günah. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Ortalık çapsiz adam dolunca olur böyle şeyler...logar kapağı nasıl açık birakilir acaba... nasıl bir beyinsizlik....Allah sebep olanları bildiği gibi yapsın...öğrencimize rahmet eylesin, ailesine sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim,Acınızı paylaşırım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vara (1 yıl önce)
    Davul birinin boynunda, tokmak başkasının elinde olursa, bu vahim ve acı olaylar olur.. Allah rahmet etsin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    mekanı cennet olsun allah yakınlarına sabır versin aminn
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Kardeşimin yurttan oda arkadaşıydı. Mekanı cennet olsun. ALLAH rahmetiyle muamele eylesin. Rabbim ailesine sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bab (1 yıl önce)
    İnönü Üniversitesi külli harap, tas kayıp tas... rektör makamına tahsis edilen son madel mercedes ile bir zahmet arasıra kampüsü dolaşsın...
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Tahir (1 yıl önce)
    İnönü Üniversitesi içinde çukurun ne işi var, niçin önlem alınmamış... Sorumlu sorumsuzların yanına kalmamalı, liyakatsiz ihmalkarlar en ağır cezaya çarptırılmalı... En başta rektör derhal görevden alınmalı ve yargı önünde mahiyetiyle birlikte hesap vermeli...Gencin ailesine sabırlar dilerim... Bu işin peşini kanunlar çerçevesinde bırskmamalı sorumlu sorumsuzlardan hesap sormalı
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mehmet Can (1 yıl önce)
    Yazık günah gencecik çocuk Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun kardeşim in Üniversite yönetimi ve tüm sorumlular hesap vermeli ordaki güvenlikler ne iş yapiyorrr tas kayıp....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • arg (1 yıl önce)
    yazıl oldu.Ailesinin acısını hiç bir şey dindirmez ama suçlularda cezasız kalmamalı.Üniversite mi belediye mi maski mi her neyse.Yorumlarda biri mazgalı çalan hırsız demiş. O zaman o hırsız cinayete teşebbüsten girmeli içeri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Yorumlarda yine cehalet akıyor. Sorumlu İnönü üniversitesi yönetimi kardeşim hiç üniversitesiteye gittiniz mi? Bir sürü güvenlik ve kamera var ne mazgal çalınması? Belediye ve maskinin sorumluluk alanı değil. Üniversite ayrı bır yerleşke ve tüm yetki Rektör'de. Rektör talep edecek ki belediye veya maski gelsin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.. allah ailesine sabırlar versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Fakir hırsızlığa gitmiş ay erkenden doğmuş der bir atasözümüz, bu saatten sonra ne desek boşuna. Sevenlerinin başı sağolsun.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)
    Ailesi belediye ve belediye başkanı maski Battalgazi belediyesi ne dava açmalı sorumlular cezalandırılmalı yazık gunah
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Asıl o mazgalları çalan hurdacı görünümlü hırsızları asmak lazım
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Haklısın sorumlu belediyesi üniversitesi suçsuz vefat eden kardeşimiz suçlu dersin sen birilerini savunmak için utan bence utan birilerini savunmak için bu kadar küçülmeyin
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Üniversite yerleşkesine hurdacı nasıl giriyor onu söylermisiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ne hırsızı kardeşim. Ne hurdacısı. Güvenlik, sınav zamanı bile içeri neredeyse almayacak. Hurdacı nasıl girsin. Varsa bir hırsızlık o da üniversitenin içindekilerdir. Allah rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla