SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Üniversitespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından İnönü Üniversitesispor, yeni sezon hazırlıklarını İnönü Üniversitesi Stadı’nda yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

İnönü Üniversitesispor’da bu sezon ilk kez BAL Ligi’nde mücadele edecek olmanın heyecanı yaşanıyor. Baraj maçında 44 Malatyaspor’u geçerek, BAL Ligi’ne yükselen üniversite ekibi, yeni sezon hazırlıklarına İnönü Üniversitesi Stadı’nda başladı. 25 Ağustos’a kadar Malatya’da çalışacak olan İnönü Üniversitesispor, ikinci etap kamp çalışmalarını il dışında yapmayı planlıyor. Üniversite ekibi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları da oynayacak.

İnönü Üniversitesispor Kulüp Asbaşkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas, takımın yeni sezon hazırlıklarını startını verdiğini kaydetti.

Kafkas, ilk kez BAL Ligi’nde mücadele edeceklerini ifade ederek, “Transfer çalışmalarımızı iyi bir şekilde yürüttük. Takımımız, tesislerimizde birinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. 25 Ağustos’a kadar Malatya’da çalışıp, ikinci etap kamp çalışmaları içinde il dışına gideceğiz. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında birkaç hazırlık karşılaşması da oynayacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

üniversitespor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (8 yıl önce)
    bu takımın deplasman giderleri veya benzeri giderleri üniversite bütçesinden karşılanıyorsa bu takımı direk Malatyaspor ile yer değiştirilmesi gerekiyor Yeni Rektörümüz bu konuda bilgilendirilsin. Malatyaspor'un önünü açmamız gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla