SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Unutanlara 'Belediye Başkanı Kimdir?' Hatırlatması.!

0
Güncellendi - 2020-02-28 03:27:23
Unutanlara 'Belediye Başkanı Kimdir?' Hatırlatması.!
A- A+ PAYLAŞ

"ONLAR ASLINDA HAKSIZLIK YAPIYORLAR".. Birçok belediyenin 'kendisini kral- padişah zanneden, herkesten üstün ve kendilerini o kent için Allah'ın lütfu olarak gören', çalışma koşullarını buna göre ayarlayan ve davranan kimi başkanlarına karşın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,  yaptığı belediye başkanı tanımını da içeren konuşmasıyla paylaşım rekoru kırdı.

Yavaş, katıldığı bir toplantıda, 'Belediye Başkanı kimdir?' sorusunun yanıtını, "Bunu özellikle anlatmak istiyorum. Biz sizin paranızı harcıyoruz ve devlet memuruyuz. Bakmayın kocaman sıfatlar yakıştırılmasına, protokolde oturulmasına. Bizim herhangi bir memurdan farkımız yok, maaşımızı da siz ödüyorsunuz. Yaptığımız bütün işlerin parası da sizden çıkıyor." sözleriyle verdi.

Yavaş'ın, sosyal medyada paylaşım rekoru kıran konuşmasından bazı satırbaşları şöyle:

*İhaleleri açık yapmaya başladık. ASKİ’nin boru ihalesini 400 bin kişi izledi. İnsanlar verdikleri paranın nasıl harcandığını görmek istiyor. Bu açık ihaleler sayesinde 670 milyon TL bütçe fazlası verdik. Tabii bu paralarla borçları ödüyoruz.

*Bunu özellikle anlatmak istiyorum. Biz sizin paranızı harcıyoruz ve devlet memuruyuz. Bakmayın kocaman sıfatlar yakıştırılmasına, protokolde oturulmasına. Bizim herhangi bir memurdan farkımız yok, maaşımızı da siz ödüyorsunuz. Yaptığımız bütün işlerin parası da sizden çıkıyor.

*Devlet yönetiminin asla sizin üzerinizde bir şey olmadığını ve sizin Anayasa’da verdiğiniz yetkiyle sizi yönettiklerini bilerek, öyle koca koca arabalarla ve korumalarla gidenlere bakmayın. Onlar aslında haksızlık yapıyorlar.

*Hukukun en iyi uygulandığı ülkelerin listesini bir kağıda yazın. Sonra da milli gelirin en yüksek olduğu ülkeleri yazın. İki listeyi karşılaştırdığınızda, yan yana geldiklerini göreceksiniz. Eğer hukuk yoksa, ekonomi de yoktur arkadaşlar.

medyaradar.com- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Malatyalılar Derneği'ni ziyaretinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • pasa (4 yıl önce)
    kimse kusura bakmasın ama bu açıklama milletin gazını almak için yapılmış show'dan ibarettir. ben lafa bakmam icraata bakarım, mansur bey kulağa hoş gelecek laflar yerine milletin menfaatine icraatlar yapsın. kuru kuruya milletin sırtını sıvazlamasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara'da Yaşayan Malatyalı (4 yıl önce)pasa isimli kullanıcı yorumuna
    Mansur Başkanın Ankaramıza Başkan olduktan sonra yaptıklarını gündemden haberdar olan Ankara halkı biliyor. Özellikle Öğrenci kardeşlerimize yaptıkları icraatleri gelip buradaki gençlere sorabilirsiniz. Adam her ihaleyi canlı yayınlatıyor. Belediyenin Gelir-Gider Tablosunu ANKARA Halkıyla paylaşıyor. Ama bunu Malatya'da göremiyoruz. Malatya'daki kardeşlerim başka belediyelere laf atacağına kendi belediyelerini sorgulasınlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • vural (4 yıl önce)
    mansur yavaş içlerinde en dürüstü
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Heleki malatyanın merkez ilçe başkanlarına geldin bu makale umarım kendilerine bi pay çıkarırlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • keklik (4 yıl önce)
    sonuna kadar yiyin
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Helal olsun keşke bizim başkanlarımızda böyle düşünse
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    bu adam elli tane imamoğlu eder. ne diye imamoğlunu sivriltiyorlar anlamış değilim. adam halkta kopuk, kendi dünyasını yaşıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Tam Malatya'nın başkanlarını tarif etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Bunu ak partili belediye başkanlarına iyi okutmak lazım Kibirden burunlarının önünü görmüyorlar sanki milletin Rızkını belediyeler veriyor başkanlar olmazsa aç kalıcaz
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    bravo tebrikler bizim malatyada başkanlar milletvekili lise mezunu. hiçbir liyakatı itibarı olmayan kişileri başkan yapıyoz. birde adamlar lise mezunu dışardan parayla üniversite diploması alıyolar. belediyenin ihaleleri şeffaf değil esenliğe tedarikci olup faiş fiatla mal satıyolar lar da larr
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Tasarrufu şirket iscisinden ve memur maaşından yapanlar utanır umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Latif (4 yıl önce)
    ya başkanı boşverin gidin özel kalem müdürleri bile başkandan 10 kat fazla hava basıyor .
    0
    0
    Yanıtla