SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üst Seviyede Hizmeti Amaçladık"

0
Güncellendi - 2018-08-09 06:31:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "Şuanda Türkiye'nin ekonomik durumunun sıkıştırılması var. Dolaylı yönlerden Türkiye'yi etkileyecek üçüncü ülkelere uygulanan ambargoların yine hedefinde Türkiye ekonomisinin büyümesini engellemek yatıyor. Ülkemize uygulanan bu tür oyunların neticesinde daha da birbirimize bağlanmamız gerekiyor" dedi.

Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya'daki temasları kapsamında Malatya Minibüsçüler Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce, "Milletvekilimiz Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde minibüsçü, servisçi, şoför esnafının huzuru, güveni, hak ve hukuku noktasında her daim bizlerin yanında oldu. Sorunlarımızın çözümü noktasında hiçbir zaman bizi dışarıda bırakmayan vekilimizin yaptıklarını unutamayız. Özellikle plaka tefecilerine fırsat vermedi. Şoför esnafı olarak vekilimize vefa borçluyuz. Bizler seçim döneminde vekilimize açık destek verdik. Vekilimizin bugün odayı ziyaretinden çok memnun olduk" dedi.

Milletvekili Ahmet Çakır ise "Belediye Başkanlığı sürecimde sizlerle sürekli diyalog içerisindeydim. Yakın işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürdük. Belediye başkanlığı görevine geldiğimde 'T' ve 'S' plaka yönetmenliği yoktu. Büyükşehir sürecinde başlayan D4'lerin dönüşümü, halk otobüslerini dönüşümü olsun çok ciddi çalışmalar yapıldı. 'J' plakalıların tahsisleri olsun bunlar uzun yıllar sürecek bir yapılanmanın ilk düzenlemeleriydi. Bu düzenlemeleri başkanlarımızla beraber gerçekleştirdik. Burada ki temel amacımız Malatya'mızı sağlıklı bir şehre dönüştürmekti. Vatandaşlarımıza en üst seviyede hizmet vermeyi amaçladık. Esnaf kardeşlerimizin bu süreçte vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim. Yerel hizmetlerimizi adil bir şekilde Malatya'yı kalkındırmak adına hem de genel hizmetlerimizde ülkemizin her kademesine her bölgesine bölgelerin kalkınması üzerine çalışmalar bugüne kadar yürütüldü. Bugünden sonrada milletvekili olarak yine sizlerle Malatya'nın yerel sorunlarını da birlikte çözeceğiz. Malatya'yı bir bütün olarak düşündüğümüz gibi ülkemizin geleceğini de düşünüp birbirimize kenetleneceğiz" diye konuştu.

15 Temmuz'da odaların, esnafların ve Malatyalıların duruşunun takdire şayan olduğunu kaydeden Çakır, "Biz, birlik ve beraberliğimizi her zaman muhafaza etmek zorundayız. Şuanda da Türkiye'nin ekonomik durumunun sıkıştırılması var. Dolaylı yönlerden Türkiye'yi etkileyecek üçüncü ülkelere uygulanan ambargoların yine hedefinde Türkiye ekonomisinin büyümesini engellemek yatıyor. Ülkemize uygulanan bu tür oyunların neticesinde daha da  birbirimize bağlanmamız gerekiyor. Bu oyunların perde arkasının iyi anlaşılması gerekiyor. Türkiye şuan da yükseliş döneminde. Savunma sanayisini yüzde 20'lerden yüzde 70'lere yükselten bir Türkiye var. Bu da Türkiye'yi bölgede güçlü bir aktör yapıyor. Lider ülke konumuna getiriyor. Bu da emperyalist güçleri ciddi manada rahatsız ediyor. Türkiye, milli birlik ve beraberlik adına başta cumhurbaşkanımız olmak üzere bizlerde parlamentoda  elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hasan yolcu (6 yıl önce)
    OYUN COK BUYUK VE BU OYUNDA BIZDE VARIZ .OSMANLI YENIDEN DOGACAK VE BU GÜNLER DOGUM SANCISI. NEFSIMIZ ICIN DEGIL DINIMIZ İÇİN "SABIR VE DUA EDELİM" KAĞIT 5.5 olmuş evet doğru kim alıyor biz alıyoruz reklamını biz yapıyoruz abd yi süper güç yapiyoruz adamlar (@kağıt@) satıyor almayın kullanmayın biz türki devletleri birleşip kendi ortak para birimine gecsek olmamız MI(yok olmaz )çünkü biz birlik degiliz yok efendim secimler öne alinmasaymis oy dağılımı böylemi olurdu farz et oy dağılımı böyle olmadı kim yönetecek ti @ince mi@ aksener mi @ karamollaoğlu mu. varsa projeleri söylesinler hepsi meclisde hadi hadi ? Yav yeter eleştirmeyelim proje üretelim nefesimiz için değil dinimiz için
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (6 yıl önce)
    Malatya’ya sizden önceki son 40 yılın bütün hizmetlerini toplayın sizinkilerin yarısı etmez. Size laf söylemek olmaz çakır efendi. Ülke siyasetine gelince; abd dünyaya racon kesiyor, bu yaptırımlar dünyada her yerde var. Allah bu ABD’nin belasını versin başka kurtuluş yok
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (6 yıl önce)
    dolar 5.45 olmuş şu an yani seçimden şimdiye kadar yüzde elli deviloasyon olmuş hani seçimden önce ne diyordunuz ekonomiyi düzeltmek için geliyoruz demiştiniz gerçekten seçimleri öne almakla çok büyük kurnazlık yapıldı bunların olacağı belli idi seçimler zamanında yapılsa idi siyasi sıralama böylemi olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kenan AĞEL (6 yıl önce)orhan ince isimli kullanıcı yorumuna
    ABD kendi sonunu hazırlıyor. Sabırlı olmalıyız. Hükümetimizin tutarlı ve kararlı olarak yürütmekte olduğu politika er yada geç kalıcı bir netice verecektir. Sadece biraz daha sabır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ABD çökmekte olan bir ülke bu son çirpınışları bunu hep birlikte göreceğiz inşallah hükümet taviz vermiyor biz sabredip destek vereceğiz zafer yakındır doların dünya üzerinde de hükmü kalmayacak ülkeler arasında ticaret te kendi parasını kullanıyor bu da amerikayi bitirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (6 yıl önce)
    Eseriniz ortada siz kim üst düzey hizmet kim. malatyanın son 10 yılını yapılması gerekenleri ve yapılmayanları dürüst basın yazsa insan içine çıkamazsınız. Çiftlik giriş beylerderesi çıkış trafik kuralının olmadığı şehir yaptınız. Çevre yolu ortada yok. İnatçı sadece doğruyu biz biliriz sevdalıları. Bize değil asıl Yaradana vereceğiniz hesabı düşünün. Şu stadı binlere sorun bakalım yeri doğru diyen kaç kişi var. Üniversitenin içine ettiniz kampüsü mahvettiniz. Binlerce ağaç trambüse kurban. Allah'a havalesiniz. Allah selamet versin. Basın sizleride havale ediyorum. Lütfen kampüsü gelin yazın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kenan AĞEL (6 yıl önce)Ülkem ve Malatyam isimli kullanıcı yorumuna
    Hizmet yapılır beğenmezsiniz. Yapılmaz eleştirirsiniz. Anlamadım gitti daha ne beklersiniz? İnsan istediği birşeyi elde edemeyince demekki bu yolları deniyormuş. Velhasıl kimse yemiyor artık bu yolları be abicimmm :) daha dikkat çekici paylaşımlar Lütfen..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bence dersine biraz daha çalış Malatya kuzey kuşak yolu güney kuşak yolu hızla devam ediyor ayrıca kuzey çevreyolu çalismalar hızla devam ediyor ayrıca binlerce ağacında trambuse feda olduğunda yok agaçlara zarar vermeden başka bir yere taşınarak dikildi ve 10 son 10 yılda Malatya milyonlarca ağaç dikildi Malatya sayın Ahmet Çakır döneminde çağ atladı beş yıldızlı bir şehir haline geldi bunu kimse inkar edemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (6 yıl önce)
    Millet oyunun farkında ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır Türkiye büyüyor kalkiniyor dolar 5 TL olmuş kimsenin umrunda değil 2001 deki Türkiye yok artık mazluma umut olan Türkiye var Amerika yaptırım uyguluyor Muş bunlar hep kısa vadeli Malatya'da durmak yok Ahmet Çakır la hizmete devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kenan AĞEL (6 yıl önce)
    Sayın Çakır'ın açıklamalarının, ABD ve yandaş ülkelerine bir ders niteliğinde açıklama olduğunun altını çizmek istiyorum. ABD'nin tehditleri ve yaptırım kararlarının, bir müddettir yaşanan planlanmış olaylar zincirinin bir halkası olduğu bariz bir şekilde kendini belli etmektedir. Gezi Olayları, PKK eliyle şehirleri savaş alanlarına çevirme, FETÖ eliyle de darbe yapma isteğinin başarılı olamadığını gören ABD şimdide ekonomik kriz ile başta Türkiye olmak üzere İslam ülkelerine karşı tutarsızca bir yaptırım uygulama hevesine düşsede ülkemiz ve halkımız bunun da üstesinden gelecektir evel. Bu konuda hükümetimizin tutarlı ve kararlı olarak yürütmekte olduğu politikayı destekliyor, bu denli sıkıntıların da uzun vadeli olmadığını vurgulamak istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla