SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üstündağ'ın Adı TFF Başkanlığı İçin Geçince..

Üstündağ'ın Adı TFF Başkanlığı İçin Geçince..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Malatyalı Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için isminin gündeme gelmesine ilişkin, "Benim voleybolda askerlik görevim devam ediyor" dedi.

Türkiye'nin spor ülkesi olmasını istediğini ifade eden Üstündağ, "Ben spor insanıyım. Basketbol ve futbolda uzun yıllar hizmetim oldu. Çok şükür ki hizmet ettiğim bu görevlerimde hep tenkit ya da eleştiri değil taktir topladım, tebrik aldım. Demek ki işimizi güzel yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Voleybolun dışındaki branşlarda da düşünülmenin kendisi için gurur verici olduğunu dile getiren Akif Üstündağ, şunları söyledi:

"Başka branşlarda da düşünülmek benim için tarifi olmayan bir gururdur. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum. Fakat benim voleybolda askerlik görevim devam ediyor. Buradaki nöbetim devam ediyor. Ben voleybolda hizmet etmek istiyorum ama bir spor insanı olarak da her branşın başarılı olmasını isterim. İsmim nerede konuşulursa, hangi konuda taşın altına elimi koymam gerekirse de o taşın altına elimi koyarım. Destek anlamında söylüyorum. Bu adayım ya da aday olayım anlamında değil. Adaylık anlamında ben kesinlikle voleybolda kalmak istiyorum. Voleybolda askerliğimi tamamlamak istiyorum."

cumhuriyet.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • fahri yılmaz (1 yıl önce)
    maşallah allah esirgesin maalatyanın medeni iftarı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet gültekin (1 yıl önce)
    Voleybolun efsanesi nasıl ki voleybolu şaha kaldırdı ise Türk futbolunu da ayağa kaldırıp şahlandıracaktır. Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ çok başarılı bir spor insanı eğer seçilirse Türkiye Futbol Federasyonuna da ayrı bir değer katacaktır. Saygılar sunarım. Mehmet GÜLTEKİN Ankara Darende'liler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Türkiyede görev aldığı makamda başarılı olan tek kişi.Allah başarılarını daim etsin.Allah esirgesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Sayın Üstündağ isterse Türk voleybolundaki başarısını, Türk futbolu için de olur. Tamemen bitmek üzere olan, adalet duygusunun, hakem hatalarının vb bir çok şeylerin olduğu, artık futbol konuşamaz olduğumuz bu durumdan bizleri çıkaracak ender dürüstlükte ve kariyerde olan spor sevdalısı sayın hemşehrimizin kararını yeniden düşünmesi Türk futbolu için önemlidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilim (1 yıl önce)
    Nihayet işinin ehli kişi işine verilecek. Her kurum için acil şart benzer atamalar. Hele hele üniversiteler için zorunludur.
    %94
    %6
    Yanıtla