SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Usulüne Uygun Avlanmayanlara Ceza

Usulüne Uygun Avlanmayanlara Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde, usulsüz balık avlayan 7 kişiye 22 bin 579 lira ceza kesildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bot Timi Komutanlığı personeli, Karakaya Baraj Gölü'nde usulsüz balık avlayanlara yönelik denetim yaptı.

Ekipler, usulsüz balık avlayan 7 kişiye toplam 22 bin 579 lira para cezası kesti.

​​​​​​​Usulsüz avlanan kişilerde 25 dip oltası, 100 metre uzatma ağ, 25 parça yardımcı ekipman malzeme ele geçirildi.

Yakalanan limit altı balıkları ise suya bırakıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Oltaci 23 (1 yıl önce)
    7 kişinin kişi başı 4oltadan 28 olta atma hakkı var 3 oltada eksik atmışlar oltalarina el konulduysa o memurlar suç işlemiştir kanunsuzluk yapmıştır
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Nihat TORAMANOĞLU (1 yıl önce)
    Sanki normal av sezonunda (1nisan - 1temmuz) harici tatlı su avcılığı usulüne ve kotasına göre yapıldıda 4 tane gariban oltacı hemde normal olta avı serbest dönemde usulsuz avlandı vurun nabalıya... Ey tarım il müdürlüğü siz neyin ve hangi aklın peşindesiniz??? Barajların her yanı örümcek ağı gibi türlü ağlarla istila edilmiş aşırı ve kotasız avlanma had safhada her tekneci gecede yüzlerce binlerce metre ağ seriyor bunu nasıl görmüyorsunuzda evine 2 kilo balık götürecek amatör oltacının yakasına yapışıyorsunuz? işmi sizinki Allah aşkına.!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yazık (1 yıl önce)
    Çok yazık insanların bir stres atması var onu da ellerinden alın çoğu zaman tek balık dahi gelmiyor kılometrelerce Tor seriyor ağ açıyorlar iç suların anlarını ağlattırdiniz ticari balıkçılık diye sportif olarak avlanan insanlara yazın cezayı olta ile 1 günde 3 5 balık tutan adamlara tasallut olun bakalım.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mole Gare (1 yıl önce)
    Özellikle pirot sahillerinin incelenmesi hususu bilgilerinize arz olunur
    %59
    %41
    Yanıtla
  • tırsık (1 yıl önce)
    Yine yalan haber yine Malatya haber asılsız iddialar. Yetkililerin denetimi sadece oltaci av meraklılarına.. ama limit altı tonlarca ballık avlayan teknecilere hiçbir denetleme yok
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kamil (1 yıl önce)
    Kalede İzollu da pirotta böyle avlanma cok
    %60
    %40
    Yanıtla