SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyarıcı Madde Parfüm Kutusundan Çıktı

0
Güncellendi - 2020-12-22 02:28:31
Uyarıcı Madde Parfüm Kutusundan Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da parfüm kutusuna gizlenmiş imalatı, taşınması ve kullanılması yasak olan uyarıcı madde ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Şüpheli bir kişinin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada parfüm kutusunun içerisine gizlenmiş bir şekilde 97 gram metamfetamin sentetik uyarıcı ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Devran (3 yıl önce)
    Ali uyuşturucu ve tüfek konusunda haklısın.ama araba ne alaka.kimsenin senin gibi durumu yokki 100 bin 150 binlik arabaya binsin.tamam ıy hoş konuşuyon ama durumu olmayan askeri ücretle çalışan insanların bi arabası olmasınmı?senden ricam her ucuz arabaya bineni torbcı sıfatına koyma lütfen biraz empati kur saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Bu metamfetamin başta olmak üzere uyarıcı denilen maddeleri kullananların hepsi bu memleketin başına bela olan psikopatlar. Her türlü vukuatı bunlar işliyorlar. Bu maddeleri alıp cesaret buluyorlar. Bunlar bu maddelerin cesaretlendirdiği, madde almazlarsa tırsık, ezik tipler. Bu madde ve benzerleri ortadan kalksın bu vukuatçı tiplerin bir tanesi kalmaz. Onun için polisimiz bu konuda çok daha etkili olmalı, köklerini kurutmalıdır. Ayrıca internetten 300-500 liraya satılan uyduruk pompalı tüfeklerin satışını ve yine çok ucuza satılan en genci 15-20 yaşındaki yerli marka arabanın trafiğe çıkmasını engellesinler emin olun vukuatların yarısından çoğu biter.
    0
    0
    Yanıtla