SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uygun Bir Yere İsmi Verilecek"

0
Güncellendi - 2021-12-08 19:57:36
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2021 yılı Aralık ayı toplantısı 8 Aralık Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirildi.

Saat 14.00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından mazeret dilekçeleri okunarak kabul edildi.

Aralık ayı Meclis toplantısında alacakları kararların hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Gürkan, konuşmasının devamında, “Geçtiğimiz gün vefat eden Galip Demirel’in kerimesi Güldal Akşit hanımefendiye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Malatya’mızın yetiştirdiği güzide insanlardan biridir. Hanımefendiliğiyle, nezaketiyle ve kibarlığıyla hakikaten Ankara’da siyasette önemli bir yeri olan hemşerimiz Güldal Akşit’in isminin yaşatılması noktasında uygun olan bir yere meclisimiz tarafından ismi verilecektir. Malatya halkını temsilen Güldal Akşit Hanımefendinin Cenaze Törenine iştirak ettik. Cenaze töreninde söylenenler bir Malatyalı olarak bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Temennimiz odur ki dünyamızı değiştirdiniz zaman arkadan güzelliklerle anılmaktır, yad edilmektir” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan Yeşilyurt İlçesi Konak Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kütüphane ve Depo yerlerinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ücretsiz olarak tahsis edilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek kabul edildi. Ayrıca bazı gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edilirken bazı gündem maddeleri ise bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hayrullah (2 yıl önce)
    Orduzuda inşa edilen okula ismi verilsin. Malatya Battalgazi Güldal Akşit İlköğretim Okulu
    0
    0
    Yanıtla