SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyuşturucu İle Mücadelemiz Devam Ediyor"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekipleri, sokak satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonda 4 bin 216 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince operasyonda 4 zanlı gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Vali Seddar Yavuz, operasyonun ardından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerince Sokak Satıcılarına Yönelik Takip ve Operasyonda; 4216 adet uyuşturucu hap ve 30 adet ecstasy hap, bir miktar metamfetamin ve esrar maddesi ele geçirilmiş, 4 zanlı gözaltına alınmıştır."

Olayda bir adet tabancanın da ele geçirildiği öğrenildi.

Uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü vurgulayan Vali Yavuz, "Uyuşturucu ile mücadelemiz devam ediyor." dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (1 saat önce)
    Oraya Kuyumculara odasına yakışır cafcaflı bir bina yakışır. Altına ise Malatya'nın Sahipleri yazılabilir.Parantez içine de (Biz Ne Dersek O! ) olabilir. Yakışırrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (2 saat önce)
    Malatya Doğu'dan aldığı göçler sonrası bataklık şehir haline geldi suratlarindan şer akan adamlarla doldu guzelim şehir
    %100
    %0
    Yanıtla