SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Operasyonunda 12 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirildi

Uyuşturucu Operasyonunda 12 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 12 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar doğrultusunda Hekimhan'da belirlenen bir adrese operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda 12 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyonda bir kişi gözaltına alınırken, zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Aslen Malatyalı (1 ay önce)
    Deprem sonrası binlerce vatandaşımıza geçici barınma imkânı sunan konteyner kentler, kısa vadede büyük bir ihtiyacı karşılamıştır. Ancak zaman uzadıkça bu alanlarda farklı sosyal problemler baş göstermektedir. Uyuşturucu kullanımında artışa dair kesin veriler bulunmasa da, asayiş olaylarının yaşandığı yönünde şikâyetler kamuoyuna yansımaktadır. Konteyner kentler, kalıcı yaşam alanları olarak tasarlanmamıştır. İnsana yakışır bir yaşam için bir an önce kalıcı konutların hızla tamamlanması, konteynerlerin dağıtılarak bu alanların farklı amaçlarla (lojistik destek, geçici barınma, afet eğitim alanı gibi) yeniden değerlendirilmesi gerekmektedir. Sosyal düzenin korunması, çocukların ve gençlerin risklerden uzak tutulması ve toplumun huzuru için konteyner kentlerin “geçici çözüm” niteliği hatırlanmalı, ilanihaye sürdürülmemelidir.
    0
    0
    Yanıtla
Reklam