SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silahtan 8 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-10-29 01:59:33
Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silahtan 8 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda yakalanan 8 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Malatya İl jandarma Komutanlığı ekiplerince 'Uyuşturucu ile mücadele' kapsamında özel ekip tarafından bir çalışma yürütüldü. Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yapıldığı tespit edildi.

Jandarma ekipleri, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir şüphelinin iş yerinde  arama yaptı. Aramada 2 bin gram kubar esrar maddesi, satışa hazır halde paketlenmiş 10 gram esrar maddesi, bir adet ruhsatsız av tüfeği ile 23 adet fişek, bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan bir şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Jandarma ekipleri ayrıca, uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapanlara karşı bir operasyon düzenledi. Yeşilyurt ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 37 gram esrar maddesi, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili 5 şüpheli hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak', 2 şüpheli hakkında ise 'uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak' suçundan yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız