SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu, Silah ve Kaçak İçki Ele Geçti

0
Güncellendi - 2021-11-12 02:12:29
Uyuşturucu, Silah ve Kaçak İçki Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince yürütülen operasyonda, baskın yapılan evde kaçak içki özel olarak toprağa gömülmüş vaziyette bulundu.  Operasyonda esrar ve silah da ele geçti.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ekipleri, Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte uyuşturucu ve kaçak alkollü içki üretimi yapıldığı ve piyasaya sürüldüğü  bilgisi üzerine Göktarla Köyünde bulunan 2 kişinin evine operasyon düzenledi. 

Operasyonda evin bahçesinde toprağa özel olarak yapılmış sandık içinde gömülmüş vaziyette toplam 460 litre kaçak içki evdeki aramalarda ise 3 kilo 750 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi. 

Jandarma ekipleri 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Operasyonda jandarmanın Aşil adlı narkotik detektör köpeği de görev aldı. 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Selamsız (2 yıl önce)
    Çocuklarımızı gençlerimizi zehirleyen daha o kadar çok kişi var ki. Emniyet müdürlüğünün yaptığı calismalar çok güzel. Ama önceden uyuşturucu dosyası olupta sunan dışarda olanlarinda takibi gerçekleştirilsin. Yapan yine yapıyor. İsim yapmış şahıslar var duyuyoruz. Topunun kökü kuruşun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla