Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince ele geçirilen toplam 17 kilo esrarla ilgili gözaltına alınan 5 şahsın tutuklandığı açıklandı.
Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı:
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince;
05.04.2012 günü ilimiz merkezinde yapılan çalışmalarda, K.T., Ç.D. ve S.B. isimli şahısların sevk ve idaresinde bulunan araçta yapılan aramalarda daralı toplam 4 kg. 774 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiş, şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Ayrıca 06.04.2012 günü ilimiz merkezinde ve Kale İlçesinde yapılan çalışmalarda B.A., A.C,. ve A.G. isimli şahısların bulunduğu üç ayrı araçta yapılan aramalarda daralı toplam 12 kg. 276 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirilmiş, şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Gözaltına alınan şüpheliler “SATMAK MAKSADIYLA UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK” suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 06.04.2012 günü adli makamlara sevk edilmişler, şahıslardan A.G. adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, K.T., Ç.D., S.B., B.A., A.C,. İsimli şahıslar TUTUKLANMIŞLARDIR."
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.