SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucuyu Kim Koydu?

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran şahıs, otosunun ön kaputunda bilmediği bir madde olduğunu görünce polisi aradı. Maddenin esrar olduğu belirlenirken, polis araştırmaya başladı.

Orduzu Aslantepe Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki M.S.C., evinin önünde park halinde olan otomobilini kontrol için ön kaputunu açtığında, alt kısımda poşet içerisinde bir maddeyi gördü ve maddeyi tanımayınca şüphelenerek polisi aradı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede toplam ağırlığı 6 gram olan maddenin esrar olduğu saptandı.

M.S.C., aracına esrarı kimin bıraktığını bilmediğini, kimseden de şüphelenmediğini ifadesinde söylerken, polisin araştırmayı sürdürdüğü bildirildi.

Öte yandan, uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan 35 yaşındaki B.A. adlı şahsın, gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam