SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üzerimde 40 Yıllık Yük Var"

0
Güncellendi - 2018-07-04 20:46:47
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 24 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. MHP'li Fendoğlu, Kamu-SEN Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz'ı ziyaret etti.

MHP milletvekili Fendoğlu'nun Sendika ziyaretine; Ülkü Ocakları Malatya İl başkanı Emrah Yılan, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, parti yöneticileri ve üyeler eşlik etti. Fendoğlu ve MHP'li heyete ev sahipliği yapan sendika başkanı Çetin Türkyılmaz, Fendoğlu ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "24 Haziran'da yapılan seçimlerde Allah'a şükürler olsun ki 16 yıl aradan sonra vekil çıkarttık. Bundan gayet memnun ve mutluyuz. Öncelikli olarak burada il başkanım, ilçe başkanım, ocak başkanım, teşkilat başkanlarım ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu bu yolda sayın vekilime başarılar diliyorum. Allah ondan razı olsun. 40 güne yakın gece-gündüz demeden oruçlu oruçlu geziler bu sonucu yakaladık."dedi.

'REİS BAŞIMIZI DİK TUT, BİZ BİRŞEY İSTEMİYORUZ'

MHP milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da, seçim süreci boyunca verdikleri emeklerden dolayı tüm sendika üyelerine başkanına teşekkür etti. Fendoğlu, şunları söyledi:

"Bu süre zarfında hiçbir kıymetli ülküdaşımın başının öne eğmemesi için de elimden gelen gayreti göstereceğim. Bundan emin olabilirsiniz. Malatya seçmiş süre içerisinde 16 yıldır veya 19 yıldır sayarsak bu süre zarfında ilgisiz, alakasız, bitik, yitik, itilmiş, ötelenmiş kendini yalnız hisseden çok kıymetli ülküdaşlarıma rastladım bölgenin hepsini gezerken. Hepsinin tek bir isteği vardı; 'Reis başımızı dik tut' bir şey istemiyor musun? Aş, iş, tayin? 'hiç bir şey istemiyorum' dedi. Üzerimde 40 yıllık yük var. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ye verdiğimiz söz var ve 19 yıl sonra gelen bir vekilliğin yükü omzumda. Bunda da en büyük katkıyı, yardımı özellikle Malatya'daki teşkilatımdan, ülkücülerden ve siz değerli Kamu-SEN'in değerli hocalarından aldım."

Battalgazi MHP İlçe Başkanı Mesut Samanlı ise, 2 aylık süre zarfında Kamu-SEN'in değerli üyeleri ve Başkan Çetin'in yanlarında yer aldıklarını belirterek, "Biz ona teşekkür ediyoruz. Çıktığımız bu yolda Allah bizi mahcup etmesin. Bizler her zaman teşkilat olarak yanındayız, bunu söylüyoruz. Laf değil, icraat kısmında elimiz daha güçlü. Bir vekilimiz var. Oda inanın bizden daha gayretli, daha heyecanlı. Ülkücülere hizmet aşamasında yoğun cabalar sarf ettiğinizden eminiz" dedi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan da Malatya'dan MHP'nin vekil çıkarmasından dolayı göğüslerini kabarttıklarını ifade ederek, "Allah başarılarımızı, birliğimizi, dirliğimizi daim etsin inşallah. Kamu-SEN'in çok kıymetli hocalarına ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum, sağ olun" şeklinde konuştu.

VALİ'Yİ ZİYARET..

Fendoğlu, Vali Ali Kaban’a da ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili basına açıklamalarda bulunan Milletvekili Fendoğlu, “Seçim süresi boyunca Malatya'da güvenin ve huzurun sağlanmasında olağanüstü gayretler sarf eden Sayın Valimizi ziyarete geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bundan sonraki süreçte de Malatya için yapacağı çalışmalarda Malatya Milletvekili olarak kendisiyle beraber çalışmaya hazırım. Ben şimdiden kendisine teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

Vali Kaban yaptığı konuşmasında, “24 Haziran'da yaşadığımız bu demokrasi şöleninin Malatya’mıza, Ülkemize ve bütün Türk İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Çünkü hakikaten Türkiye her manada daha önceki geldiği topraklarda ve hâkimiyet kurduğu geçmişteki topraklarda yaptığı işler sürekli gözetlenen bir ülke bu anlamda bizim bu demokrasi imtihanını çok iyi vermemiz gerekiyor idi. Bu demokrasi imtihanını da barış ve huzur içerisinde ki yapılacak seçimlerle verebilirdik. Bu anlamda ben 24 Haziran'ın da başarıyla geçirildiğini, başarıyla bu imtihanın verildiğini düşünüyorum. Bunda tabi tek başında bizim çabamız bir şey ifade etmezdi, sizler de hakikaten bu konunun tarafları olarak çok olgun, çok anlayışlı bir şekilde, partilerimiz birbirleriyle çok uyumlu bir şekilde bu yarışı sürdürerek 24 Haziran'da da noktayı koymuş olduk. Ben bu anlamda tekrar bu başarınızdan dolayı kutluyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Milletimize hizmet hakikaten çok kutsaldır. Bu anlamda da bunun başarı ile yürütüleceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyarette MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Parti Teşkilatı mensupları yer aldı.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MALATYA LI (6 yıl önce)
    MHP vekil çıkaramadı sadece AKP vekillerene kızan halk oyunu verdi yoksa MHP nin Malatya daki oy sayısı YÜZDEÜCBUÇUK
    0
    0
    Yanıtla