SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uzman Çavuş Göreve İade

Uzman Çavuş Göreve İade
A- A+ PAYLAŞ

Muğla'da, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedavi için geldiği hastanede acil servis bölümündeki doktoru darbettiği iddiasıyla tedbiren görevden uzaklaştırılan Uzman Çavuş A.A, görevine iade edildi.

Muğla Valiliği talimatıyla İl Jandarma Komutanlığınca Uzman Çavuş A.A. hakkında "kamu görevlisine hakaret, kasten yaralama ve mala zarar verme" suçlarını işlediği iddiasıyla başlatılan idari soruşturma tamamlandı.

Soruşturma kapsamında olay mahallinin güvenlik kamerası kayıtları ayrıntılı şekilde incelendi ve dosyadaki tüm delillerle birlikte değerlendirilerek A.A, göreve iade edildi.

A.A'nın geçirdiği rahatsızlık nedeniyle aldığı rapor süresinin dolmasının ardından göreve başlayacağı öğrenildi.

Olay
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde görevli doktor T.T. ile hastaneye tedaviye gelen Jandarma Uzman Çavuş A.A. arasında tartışma çıkmış, A.A'nın doktoru darbettiği öne sürülmüştü.

Olay sonrasında A.A, hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı için tedbiren görevden uzaklaştırılmıştı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından Başhekimlikçe, doktor T.T. hakkında idari soruşturma başlatılmıştı.

MUğla, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Aynı olay T. Ö.T.M de meydana gelmişti. Gastroenteroloji bölümünde hasta Yakını bir MUHTAR da ismi deşifre edilerek hem haksız gösterilmiş hemde hastaya kendini bilmez bazı asistanlar ve hekimler meydan okuyup hastayı muayene etmemişlerdi.Kim size böyle bir yetkiyi veriyor;bu yetkiyi veren hangi kanuna göre size bunu uygulatıyor. Nasıl olurda GASTROENTEROLOJİ bölümünde kameralar çalışmıyor ve incelenmeden insanlara suçlusun nasıl deniliyor. Buradan o eli öpülesi dürüst HAKİM ve SAVCILARA selam olsun. Haksız olduğunu bile bile sırf meslektaşıdır diye meslektaşını destekleyenleri de ALLAHA havale ediyorum. Memleketimizde Demekki DÜRÜST hakim ve savcıların olması doğruları ifşa etme adına büyük katkı sağlamaktadır. Yapan hekim ve ona destek veren hekim arkadaşlarınada gereken cezalar verilip bu tür olayların önünün alınması gerekmektedir...DOKTOR,AVUKAT,MİMAR,MÜHENDİS,ÖĞRETMEN,TEMİZLİKÇİ,İŞÇİ,MEMUR kimse kimseden üstün değildir. Üstün olan işini en iyi yapandır.Ülkemizde de Doktorlarada diğer sektörler gibi sabah:8 akşam :5 de kart basma sistemi getirilmelidir. Memuriyet sisteminde herkesin eşit olduğu herkes tarafından bilinmelidir;aksi taktirde bütün işleyiş te adalet sınıfta kalmıştır. Adaletin olmadığı yerdede kimse ben haklıyım demesin...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Abdulkadir kardeşimin yorumunu yerinde buluyorum ve destekliyorum...
    %60
    %40
    Yanıtla
  • üniversite hastaneleri 8-5 mesai olmaz cünkü yeri gelir sabaha kadar acil müdehale için hekim görevi başındadır. GİS kanama ile gelen hastayı sabah 8 de mesai başlayonca bakacağım diyemezsin.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Abdülkadir (2 yıl önce)1647879411 isimli kullanıcı yorumuna
    Ben poliklinik hizmeti verenler için bu yorumu yapmıştım.Acil nöbetine kalanlar için bu uygulama farklı kullanılabilir...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Bazen doktorlarinda tedaviye ihtiyacı var.
    %63
    %37
    Yanıtla