SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş Kızını Evlendirdi

0
Güncellendi - 2021-12-13 03:01:43
Vali Baruş Kızını Evlendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, hakim olan büyük kızını Ankara'da yapılan düğün töreniyle evlendirdi. Düğünde yapılan nikahın şahitleri arasında, 3 Malatya Milletvekili ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı da yeraldı.

Vali Aydın Baruş ile Nagihan Baruş çiftinin, iki kızlarından büyüğü olan ve hakim olarak görev yapan Beyzanur Baruş (Atıcı), Ankara- Etimesgut'ta Metromall AVM'deki  düğün salonunda hayatını Cumhuriyet Savcısı Barış Atıcı ile birleştirdi.

Genç çiftin, Pazar günü öğle saatlerinde yapılan düğününe siyasiler, bürokratlar ile iki tarafın ailesi ve yakınları katıldılar.

Düğüne katılan Adalet eski Bakanı Kenan İpek, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya eski Valisi ve Ankara Valisi Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan nikah şahitleri arasında yeraldılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mahir (2 yıl önce)
    Allah mesut ve bahtiyar etsin sayın valim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (2 yıl önce)
    Evlenen gençlere Yüce Allah'tan dünya ve ahiret saadeti, ailesine göz aydınlığı diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (2 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin valibey kendisi gibi memlekete faydalı nesiller yetiştirmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • kılıç (2 yıl önce)
    Sayın valimizin dürüst ve mütevazi duruşu çocuklarınada yansımış. Allah mutluluklarını daim etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurullah (2 yıl önce)
    Maske mesafe nerde acaba gören varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz fakiriz ağabey, fakir kanında her türlü virüs olur, geçebilir sus o yüzden ağabey, zenginin kanında sıkıntı yok o dirençli o sağlıklı...devam ke...kör değiliz hesabını çok güzel seçimde göstereceğiz...
    0
    0
    Yanıtla