SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş, Komuta Merkezlerini İnceledi

0
Güncellendi - 2020-03-24 07:34:54
Vali Baruş, Komuta Merkezlerini İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, 112 Acil Yardım, 155 Polis, 156 Jandarma Komuta Kontrol Merkezlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

65 ve üzeri yaşlardaki vatandaşlar ile kronik rahatsızlıkları olan vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri sınırlandırılarak ikinci bir emre kadar sokağa çıkmalarının yasaklanmasına istinaden yayımlanan 21.03.2020 tarihli İl Hıfzıssıhha Kurulu  2020/08 sayılı kararı ile ilgili Vali Aydın Baruş, 112, 155, 156 Komuta Kontrol Merkezlerinde incelemelerde bulunarak İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı Necmi İnce’den Komuta Kontrol Merkezlerine yapılan ihbarlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İhtiyaç olması halinde ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşların, özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanmasının sağlanacağını belirten Vali Baruş, bu vatandaşların 112, 155 ve 156 numaraları arayarak ihtiyaçlarını bildirebileceklerini söyledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Sayın valim teşekkür ederiz.yasagi delenlerin bir öğrenci yurduna toplanıp misafir edilmesini istiyoruz .
    0
    0
    Yanıtla