SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş YEMTAL'da İnceleme Yaptı

Vali Baruş YEMTAL'da İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürü Suat Kılıç tarafından karşılanan Vali Baruş, okulu gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Baruş, Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Matbaa, Mobilya ve İç Dekorasyon Tasarımı alanlarında eğitim verilen atölye ve derslikleri gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Teknik ve Mesleki Anadolu Liseleri’nin öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Vali Baruş, geleceğin nitelikli elemanlarını yetiştirilmesinde Mesleki ve Teknik Liselerinin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydetti.

Vali Baruş, İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı’dan okulun genel durumu ve burada yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız