SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş'tan Bayram Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2021-05-13 21:11:07
Vali Baruş'tan Bayram Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Bayram namazını Söğütlü Camii’nde kılan Vali Aydın Baruş, namaz sonrası şehitlik ziyaretinde bulundu.

Vali Aydın Baruş bayram namazı sonrasında beraberinde İl Jandarma Komutan Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Deniz, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut ile birlikte şehitliği ziyaret etti.

Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen şehitlikteki ziyarette İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından tüm şehitler için dua edildi. Şehitlerin kabirlerine gül bırakan Vali Aydın Baruş, şehitlikte ziyarette bulunan şehit aileleri ile sohbet ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Vali Baruş şehitlik ziyaretinin ardından, Battalgazi Jandarma Karakol Komutanlığı, Battalgazi Polis Merkezi Amirliği ile polis ve jandarma yol uygulama ve kontrol noktalarını ziyaret ederek görevi başında bulunan polis ve jandarma görevlilerinin bayramını kutladı.

Ziyaretlerde Vali Aydın Baruş’a İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce ve İl Emniyet Müdür Vekili Murat Deniz eşlik ettiler.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerine ziyarette bulundular.

18 Nisan 2017'de günü Tunceli ilinde hava muhalefeti nedeniyle helikopter düşmesi sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Yıldırım, 9 Ocak .2021 günü Diyarbakır ili Lice İlçesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çelik, 13 Şubat 2021 günü Irak’ın kuzeyi Gara bölgesinde şehit olan Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey, 14 Nisan 2021 günü Hakkari ili Şemdinli İlçesinde görev yapmakta iken dereye düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Günaydın ve 15 Temmuz 2016 günü Ankara ili Genelkurmay civarı Demokrasi nöbeti sırasında 15 Temmuz akşamı açılan ateş sonucu kurşun isabet etmesi neticesi şehit olan Fuat Bozkurt’un ailelerini ziyaret eden Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş tekrar başsağlığı dileyerek Ramazan Bayramlarını tebrik ettiler. Şehitlerimizin ailelerine yapılan ziyaretlerde İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından tüm şehitler için dua edildi.

Ziyaretlerde İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Deniz, İl Müftüsü Veysel Işıldar ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut hazır bulundular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız