SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor

Vali Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş; Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Şube Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ile İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden alınan brifing de kayısı, mera alanlarının değerlendirilmesi, kayısıya alternatif meyve dikimi, mühendislik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Şube Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen brifingde ilimizdeki koruma alanları, avcılık faaliyetleri, kaçak avcılıkla mücadele, keklik istasyonu hakkında bilgiler verildi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen brifingde ilimizdeki sportif yatırımlar hakkında Vali Baruş’a ayrıntılı bilgiler verildi. Çocuklara ve gençlere yönelik sporu sevdirme, özendirme çalışmaları, 2021 yılındaki sportif başarılar ve bu başarıların devam etmesi, artması için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen brifingde ise Diyanet İşleri Başkanlığının Kadınlara ve Çocuklara yönelik yapmış oldukları çalışmalar, personel durumu ve 2022 yılında yapılması planlanan hakkında Vali Baruş’a bilgiler verildi.

İşkur İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen brifingde 2021 yılında istihdam edilen sayıları, 2022 yılı istihdamına ait projeler ve istatistikler konuşuldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız