SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valiyi Sinirlendiren Belediye Başkanları ve Müdürler Kimler?

Valiyi Sinirlendiren Belediye Başkanları ve Müdürler Kimler?
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ersin Yazıcı, İl Koordinasyon Kurulu’na kendisinden sonra gelen, aralarında iki ilçe belediye başkanının da bulunduğu  kurum yöneticilerini salona aldırmadı ve savunmalarını alınması talimatını verdi.

İl Koordinasyon Kurulu, Vali Ersin Yazıcı’nın başkanlığında Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde toplandı.  

Vali Yazıcı, toplantıyı başlattıktan sonra salona girmek isteyen bazı kurum yöneticilerinin içeri alınmasına müsaade etmedi.

Vali Yazıcı, “Arkadaşlar, şimdi dışarıdan 3 arkadaşımız gelmiş. Çok basit bir şey soracağım; bir toplantıya, toplantıya başkanlık edecek kişiden sonra katılım olur mu, olmaz mı? O arkadaşlar işlerine baksın, savunmalarını da isteyelim. 2 aydır buradayım, açılış, tören benim 3 yada 5 dakikayı geçmez. Zaman kıymetli. Çok önemli bir mazeret yoksa her şey zamanın da olacak. Avrupalı tıkır tıkır yapıyor bunu. Her şeyin bir usulü var. Ben böyle bir saygısızlık yapmam, sizde bir birinize saygısızlık yapmayın. 3-5 dakika önce gelmenizin bir zararı olmaz. Ben zamana riayet ederim. 3-5 dakikalık gecikmemi ise bilinçli yaparım, geciken olursa yetişsin diye.” İfadelerini kaydetti.

Valiyi Sinirlendiren Kurum Yöneticileri Kimler?

Vali Ersin Yazıcı'nın, toplantıya alınmamasını ve savunmalarını istediği kurum yöneticilerinin isimleri ise şöyle: 

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

92 yorum yapılmış

  • MURATHAN (6 ay önce)
    Çöşnük otobüsüne bile iki dakika geç kalırsan binemezsin, bu neyin yaygarası, bir ilin en büyük mülki amiri toplantı yapıyor ve seN geç geliyorsun. Baş çavuşun beygiri değil afedersin. o savunduğunuz sağlık il müd doktoruna randevuna zamanında gitmezsen randevun yanıyor ölüyor sıran geçiyor. Hayırdır ne bu tantana. Herkes haddini bilecek OKADAR....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 ay önce)
    Erhan hocayı tanımam ama Erhan hocanın aradıkları Erhan hocayı bitirdi. Örneğin personelden sorumlu Dr. Harun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Metin (6 ay önce)
    Sayın valim birde mesai saatleri içerisinde resmi kurum ve kuruluşlardaki memurları gidipte bir görseniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (6 ay önce)
    Hepsi boşta erhanberke nir şey olmaz arkası sağlam darendeli bazıları arkasinda
    %67
    %33
    Yanıtla
  • selçuk (6 ay önce)
    Bugün çevre şehircilikte tam 2 saat evin hasar tespit çıktısını almak için sıra bekledim. Zamanında afada e-devlet üzerinden doğru olarak başvuru yaptığım halde, Afad-çşb iletişim eksikliğinden bilgilerim silinerek, hak sahipliğim binlerde kişi gibi ret gelmiş. Kendi hatalarından dolayı. Çevre şehircilikte 2-3 memur binlerce kişiye bakıyor. Sayı yetersiz. Bilin istedim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kazım (6 ay önce)
    Sayın valinin kendi gördüğü bu gevşekliği ve vurdumduymazlığı vatandaş her gün görüyor. Bazı kamu kurumları amiri ile memuru ile vatandaşa sıkıntı yaşatıyor ama gören duyan yok. Hele tebdil-i kıyafet kurumları dolaşsa ortalıkta amir memur kalmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HASAN (6 ay önce)
    Hak ediş listeleri ve yıkımlar gecikti Sn. Valim. Depremzedeler olarak biz de savunma isteyelim mi?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (6 ay önce)
    Sayın Valim; Malatya Valiliği X hesabındaki paylaşımlara yorum kapatarak hem Valilik Resmi Hesabından hem de Zat-ı Alinizin kullandığı hesapdan DM (Direct Message) Aziz Malatyalı Hemşehrilerimiz ile İLETİŞİMİ KAPATTIĞINIZ başta ulaşımı olumsuz etkileyen KURUMLARARASI KOORDİNASYON EKSİKLİĞİ NEDENİYLE ana caddelerde bile 5 dakikalık yolu 30 dakikada zorla ulaşılır kıldığınız için kendiniz de SAVUNMA VERMEYE hazır mısınız? Mesela Elektrik dağıtım Şirketlerinin, GSM Şirketlerinin İLETİŞİMİ dahi sağlıklı sağlayamamasının bile Mülki Amir olarak sorumluluğunu alıp SAVUNMA VERMEYE hazır mısınız? 1 Milyon EKMEK ÜRETİMİ İDDİASINDA bulunan Malatya Büyükşehir Belediye İşletmesi MEGSAŞ önünde günün neredeyse her saatinde oluşan EKMEK KUYRUKLARINDAN dolayı SAVUNMA VERMEYE hazır mısınız? Plansız, programsız yıkımlar nedeniyle her an her cadde veya sokağın trafiğe kapatılması nedeniyle yaşanan aksaklıklardan dolayı SAVUNMA VERMEYE hazır mısınız? Yıkım yapılan yerlerde YERİNDE AYIKLAMA ve TANKER ve SU BULUNMADAN yıkımlar yapıldığı için günün herhangi bir saatinde kafanızı gökyüzüne kaldırdığınızda göreceğiniz ÇEVREYİ KİRLETMEKTEN dolayı SAVUNMA VERMEYE hazır mısınız? Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teveccühü ile bulunduğunuz ilimizde ve oturduğunuz makamınızda elinizdeki yetki ve imkanlara rağmen Aziz Malatyalı hemşehrilerimizin memnuniyeti için yeterince çaba göstermediğinizin farkında olmadığınız için SAVUNMA VERMEYE hazır mısınız? Kışın kendini gösterdiği ve yaklaştığı bu günlerde evleri ağır hasarlı veya EVLERİ YIKILMIŞ başta YAŞLILAR olmak üzere hemşehrilerimizin hepsinin barınma sorununu çözemediğiniz ve KONTEYNERLERE yerleştiremediğiniz için SAVUNMA VERMEYE hazır mısınız? AFAD'ın HAK SAHİPLİĞİ sonuçlarını E-Devletten öğrenmeleri için gerekli çalışmaları yapmayıp Aziz Malatyalı Hemşehrilerimizi bu havalarda MUHTARLIKLARDA yüzyılın başındaki gibi ASKI LİSTELERLE sonuç öğrenmeye mecbur bıraktığınız için HESAP VERMEYE hazır mısınız? Şehrin merkezinde olup da hala DOĞALGAZ kullanamayan binlerce konut için HESAP VEREMEYE hazır mısınız? Malatya Mülki Amiri olarak astlarınız ve memurlarınızdan elbette SAVUNMA almak en tabii ve yasal hakkınız. Bu hakkınızı kullanırken LÜTFEN İĞNE ÇUVALDIZ atasözünü hatırlayınız.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Adam dün geldi...ne oldu....
    %0
    %100
    Yanıtla
  • aysun (6 ay önce)
    Arkadaşlar böyle saldırmaya gerek yok, tanıyanlar biliyor zaten kimin nasıl biri olduğunu. "Nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün." demek yeterli bence.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bilirkişi (6 ay önce)
    Malatyada bu bulunmaz hint kumaşı Erhan kadar itici başka biri daha yoktur...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ramazan (6 ay önce)
    Malatyalı yokmu il sağlık müdürlüğünü yapacak biri getirmişler kaba kişi müdürü değin kibar olur Recep hoca da vardı saygılı kibar yok alçakgönüllü müdür dü
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Avrupa’da geç kalmayı saygısızlık olarak kabul edip soruşturma açan var mi?
    %27
    %73
    Yanıtla
  • İşine değer veren kişi zamanında toplantısına katılır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Sağlık müdürüne ne güzel olmuş. Bir insan bu kadar mı kibirli bu kadar mı itici olur arkadaş
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 ay önce)
    Eyvah yakında valibey i sürerler bu şehirde dogru söyleyene yer yok işini yapana görev yok koca şehirde bütün makamlar 3 beş kişiye hizmet için var vatandaş çok önemli degil
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Dolma gülüm dolma (6 ay önce)
    Her zamanki gibi birileri yine üst düzey yöneticileri çalışkan idarecilere karşı doldurmuşlar , daha görevine ısınmadan. Halbuki habere konu olan iki isim Haluk Cömertoğlu ve Erhan Berk bu şehire kendilerini adamış yöneticiler. Bırakında insanlar işlerini yapsınlar
    %11
    %89
    Yanıtla
  • Erhan’ın kasılmaktan ve tesbih çekmekten başka işi de varmış sevimdim.Ya da yorumu yazan ta kendisi kendini övüyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Neler oldu neler (6 ay önce)
    3-5 dakika gecikme olabilir insanlık hali vardır geçerli bir sebebi geç kalan yöneticilerimizin. Sayın Vali biraz daha anlayışlı olabilirdi.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Aslanbey (6 ay önce)
    Sayın vali bu millet depremde o kadar ağıt lı ele dile yardım ettiki bu insanların eline kağıt vermeniz bence yanlış politika saygılarımla
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Exsen (6 ay önce)
    Sayın valim ellerinizden operiz..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yerelli (6 ay önce)
    Bir yerde disiplin varsa başarı vardır. Disiplinin olmadığı yerde tertip düzen ve hiyerarşik yapı da yoktur. Sayın valinin bu tutumu çok güzel. Herkes yerini bilip işini güzel yapmakla yükümlüdür. Devlet makamları hiç kimsenin babasının çiftliği değildir. İstedikleri gibi at koşuşturamazlar. Malatya iline DİSİPLİN şart.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Yağcı Sağlıkçı Şevket (6 ay önce)
    Yorumlarda sevgili yüce ulu müdürümüz Erhan Berk beye sürekli eleştirilerde bulunulmuş. Bre gafiller siz kim olasınızki benim heybetli,cevval,elini masaya vurduğunda masayı dile getiren müdürümü eleştiresiniz. Sayın kudretli müdürüm siz kafanızı bozmayın. Sizin hastanenin önünde büyük yaprakla kapatılmış heykelinizi yapmalı bu memleket.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • erhan (6 ay önce)
    yorumlarda en çok tepki Sağlık Müdürüne var. Her zaman haberden çok habere yapılan yorumlara bakacaksın.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hemşire (6 ay önce)
    Eli tesbihli ağzı küfürlü nezaketsiz kibir ve torpil abidesi sağlık müdürü bu defa sert kayaya çarpmış.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bence vali çarptı diyeyim aha buraya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı olmak (6 ay önce)
    Sayın Valim sizin kendinize göre prensipleriniz var bundan şüphemiz yoktur. Ancak Malatyalı olarak Malatya Halkına şunu sormak isterim. İl Sağlık Müdürüne atıp tutmuşlar kibir vs. Bilmeniz gerekir ki İl Sağlık Müdürü oldukça cesur ve dürüst nerede ne konuştuğunu bilen bir kişiliğe sahiptir. Kendisiyle hiç tanışmadım ancak birkaç konuşmasına şahit oldum. Özelliklede kapısını çalan hastalarla birebir ilgilendiğini biliyoruz. Gecikmesininde illaki bir sebebi vardır. Burda atan tutan arkadaşlara soruyorum 06.02.2023 tarihinde büyük depremler geçirdiniz. O gün depremde o atıp tuttuğunuz sağlık müdürü ambulansta sedye çekerek yaralıyı muayeneye yetiştirmeye çalışıyordu. Deprem süresinde Malatyadaydı kaçmadı. Sağlık anlamında herhangi bir aksaklık olmadı. Canla başla çalıştı. Şayet Malatyada Sağlık anlamında herşey yolunda olduğu için Sağlık Bakanı bile malatyaya gelmedi. Şimdi size soruyorum siyasiler gidip Malatya Eğitim Araştırma Hastanesinde tebrikler yağdırıyorlar. Unutmayalım ki Sağlık anlamında yapılan her yatırım ve iyileştirme çalışması Sağlık Müdürünün onayı olmadan yapılabilirmi? Demek ki yaptığı çalışmalardan önce ona teşekkür etmemiz gerekir.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Senin kim olduğunu bilmiyorum. Ama deprem günü sağlıkta sıkıntı olmadıysa bu hastanedeki idareciler ve sağlık personelinin gayretli ve korkusuz çalışmasından kaynaklanıyor. Kendisi o gün acilin önünde sol eli cebinde ağzında sigara talimat bile vermiyordu. Selçuk Sinanoğlu ve ekibi canla başla çalışıyordu
    %79
    %21
    Yanıtla
  • 72 saat hastanede idim selçuku bir kez bile görmedim uydurmadan gel
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Tüm kurum müdürleri canla başla çalıştı. O makamda bulunuyorsan her türlü şartta görevini en iyi şekilde yapmalısın.Bunlar olması gerekenler
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Kendinimi övüyorsun erhan:)))zira senin için böyle güzellemeler yazacak Malatya’da hiç kimse yok seni herkes çok iyi tanıyor önünde kırk kat oldukların hariç.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Şakir (6 ay önce)
    Sayın sağlık müdürüne biri torpille devlet terbiyesi alsın torpilsiz aldığı hiç bir yok bu adamın. Uzmanlığı süresince tek reçete yazmadan hasta muayene etmeden doçent ilerde Prf olacak bu adam
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Gakko (6 ay önce)
    Bu sadıkoğlu koskacaman bir balonnnn Yıllardır bir işe yaradığını bir yere zamanında gittiğini öğleden önce uyanabildigini bir kurala kaideye riayet ettiğini gören var mı Allah aşkına
    %71
    %29
    Yanıtla
  • memur (6 ay önce)
    Sayın Valim birde Devlet dairelerini denetleyin inanın işe gelen sayısı çok az gelende vali bey işe geldikten sonra işe geliyorlar saat 15 deyincede çıkıyorlar bir sabah 08.00 da herhangi bir kurumun girişinde durun veya polis görevlendirin içeri giren imza atsın birde kurumun personel isim listesini alın bakın en az %50 si işe zamanında veya hiç gelmiyor soran olursada o bugün izinli diyorlar. kurum birim surumluları
    %83
    %17
    Yanıtla
  • CENKKK (6 ay önce)
    sayın valimi pek barındırmazlar böyle giderse. Biz çok sevmeyiz çalışan insanları. Canım Malatya'm.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • abdullah (6 ay önce)
    sayın valinin yaptığı çok doğru bir davranıştır. yalnız aynı tutumu özellikle şu hani yıkılan mahvolan evlerimiz var ya onun ayrıştırması için de hani yerinde ayrıştırma yasak ya hani insan hayatı asbest gazıyla kansere yenik düşecek ya onun için denetimleri devletin gücünü bu şirketlere de yapmasını beklerim. Yapılmayan denetimlerin denetimsizliklerin denetiminin olmasını talep ederim. İnsanca yaşamak herkesin hakkıdır.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Doktor (6 ay önce)
    Bu isimler arasında sadece Erhan Berk’in kibirden geciktiğine eminim yıllardır başka kimse yok gibi bir oraya bir buraya atanmaktan kendini en önemli zannediyo
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Benim de dikkatimi çekmişti bu sağlık il müdürü. Sabahları makam arabası -passat- evinden alıyordu forslu bir şekilde biniyordu. Sordum bu kim diye başsavcı mı, emniyet müdürü filan mı dedim:) meğerse o zamnlar başhekim imiş. Şimdiki forsunu düşünemiyorum
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bir vatandaş (6 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Erhan hoca başhekim iken bile şahsi arabası ile gider gelir kimse gidip alıp gelmez söylediğiniz araba ise kendi arabası müdür iken bile en çok kendi şahsi arabasini kullanan biri her zaman makam odası personel olsun hasta olsun herkese açık bashekim bile iken tanımadığı salkonak hasta randevusu olmadığı için Dr tarafindan kabul edilmedigi için hastayı alıp dahiliye Dr una gidip rica edip giriş açtıran biri için bu konuşmalar bence hak yemektir bazi vatandaşlar depremde eli cebinde sigara içen diyenler buyrun çıkıp hastaneye her yere baksınlar biz ise hocam hasta tanıdık mi acaba yok kapıma geldi benim kapıma geleni asla geri cevirmem diyen biri
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Demekki aracı kullanan şoförün maaşını da kendisi ödüyordu. Yoksa siz de mi arabadaydınız
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Çarmuzulu Kamber (6 ay önce)
    Bu haberi okudum ya Vali Ersin Yazıcı işte sen bizim Malatya'nın valisisin vatandaşın halkın ahalinin içindeki sesi oldun ALLAH senin tırnağına taş değdirmesin...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Av.Mehmet Korhan Uymaz (6 ay önce)
    Sayın valim siz 3-5 dakika bekleyememişsiniz Malatya halkı 10 aydır hizmet bekliyor.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Adnan (6 ay önce)
    Sayın Prof.Dr.Bayram Murat Asma beyi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum ne yazık ki malatya lı olarak onun kıymetini bilemedik çalışmalarını göremedik
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Black (6 ay önce)
    Uygulama doğru. Ama aklımda bir soru var geç gelen Almanci Mehmet, mutahit Osman ve filozof selahattin olsaydı da aynı şey yapılır mıydı?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Filozof iyiymiş :)
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Porgalı (6 ay önce)
    Sayın vali bizim derdimize bak senin alt üst ilişkine bak zamanı değil Malatya merkez toz duman sulama yok yıkımlardan git onlara bak
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Helal olsun o makam (6 ay önce)
    Böyle vali varmışmı..helal olsun...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bir tost (6 ay önce)
    Men dakika dukka
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ARAPGİR'Lİ (6 ay önce)
    Sayın valimizin devlet ciddiyeti taktire şeyandır. Fakat malatyaya mesafesi 120 km olan dar ve virajlı bir yolu kullanarak davetinize icabet eden bir belediye başkanını 3 , 5 dakika geç kaldı diye toplantıya almamak oda iyi olmamış ama prensip meselesi oldugunu düşünürsek size hak veriyoruz bilmenizi isterizki arapgir belediye başkanı asrın felaketinde malatyadaki belediye başkanlarından ve kurum amirlerinden önce yardıma koşmuştur .sayın valim arapgir halkı olarak her zaman ötelenmeye alışıgız yapmış oldugunuz bu davranışı devlet ciddi yetini merhum cumhur başkanımız turgut özal'a ""devlet diz cökmez" diyen ve aynı zamanda o toplantıya almadiginiz belediye başkanının amcası naim cömertoglu'ndan iyi biliriz . Haklısınız,Ama bu ciddiyetinizi arapgir malatya karayolunun yapımı , arapgirdeki devlet hastanesindeki göz cerrahi dr cocuk doktoru kadın dogum uzmanı ultrason cihazı tomografi cihazı vb gibi eksiklerinin cözümündede göstermenizi cok ama cok isteriz
    %79
    %21
    Yanıtla
  • hasan (6 ay önce)
    Sayın valimizi tebrik ediyorum .Çok yerin de bir karar almış
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Abdulkadir (6 ay önce)
    sanki bütün belediyeler ve devlet kurumları depremin altında kaldı, resmiyete ve görevine dikkat eden yok. Herkes dalga geçiyor. İstihbarat bunları da devlete rapor etse iyi olur.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • erhan (6 ay önce)
    sayın valim büyükşehir belediye başkanı ve maski genel müdürünede keşke kızsanız yıkılan binaların gelip akan sularını kesmiyorlar arıyoruz 1 hafta sonra gelip işlerini yapıyor şuan akpınarda toncalar su boşuna akıyor kimsenin umrunda değil ondan sonra suyumuz azalıyor diye yaygara yapıyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (6 ay önce)
    Demekki birileri Malatya ya Sahip çıkmaya başlamış. onuda yerler merkeze aldırırlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 ay önce)
    Sayın valimi bu tutumundan ve hassasiyetinden dolayı takdir ediyorum ve adı geçenler malatyayı atlarını gönüllerine göre koşturacakları bir yer sanan ciddiyetsiz görev bilincine tam vakıf olmayanlar biraz çeki düzen verirler inşaallah malatya daha güzel ve daha güzel yönetilmeyi hakeden bir şehir...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (6 ay önce)
    Doğanyol ve Arapgir uzak ilçeler olduğu için belki yetişmemiş olabilirler malum erkende çıkabilirlerdi dersiniz ama başkanlar sadece masada oturup dosya imzalamıyor. Sadıkoğlu ve sağlık müdürünü herkes yerden yere vuruyor ateş olmayan yerde duman çıkmaz çalışanları daha iyi bilir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Arapgir'li (6 ay önce)
    Sayın vali arapgir malatya kara yolunun halini biliyorsunuz arapgir `e ziyarette bulundunuz bir arapgirli olarak 120 km den sizin davetinize icabet etmiş bir belediye başkanına 3 5 dakika geç kaldı diye bu şekil davranmanız bir arapgir li olarak bizleri derin den üzmüştür.Biz arapgir liler olarak Malatya nın son ilcesi olarak her zaman ötelenmişiz zaten o sizin ceza olarak toplantıya almadıgınız belediye başkanı deprem zamanı senin yakın belediye başkanlarından daha fazla halkın yardımına koştu geç kalmadı.sayın valim bu göstermiş oldugunuz devlet ciddiyetini biz arapgir'liler olarak arapgir'li naim cömertogu gibi devlet ciddiyeti taşıdıgınız icin cok mutlu olduk ama bu ciddiyetinizi malatya arapgir karayolunun yapımında ,arapgir devlet hastanesindeki eksikliklerde ( ultrason,tomografi,cerrah,gözdoktoru,cocuk doktoru ,vb.) Eksikliklerdede göstermenizide bekliyoruz.(yazım hatam olduysa kusura bakmayın)
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mustafa (6 ay önce)
    Sadıkoğlu her zamanki gibi nereye erken gitmişki!! Aynı gün 2 defa uçak saatini kaçıran, biri için NORMAL
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya (6 ay önce)
    İnşallah siyasiler müdahil olmaz, kurum müdürlerini koruyanlar bellidir ama kimse konuşmaz, rahmetli valimiz Sayın Recep Yazıcıoğlu televizyonda anlatıyordu Erzincan valisiyim kurum müdürlerinin haberim olmadan biri görevden alınıyor diğeri geliyor bir gün valilikte çalışan birisi sayın valim bu ilde kim hangi göreve gelecek şu karşıdaki foto bektaşta kararlaştırılır dedi bende bir gün valiler toplantısında söz alarak sayın bakana dedimki sayın bakanım hiç olmazsa görevden alanan ve göreve verilen önceden haber edilse daha iyi olmazmı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer (6 ay önce)
    Sağlık müdürünü bu göreve getirenler düşünsün.Kibirli,saygısız.Her zaman karşısındakini küçümseyen havalı bir adam.Darende de görev yaptığı yıllarda da hep aynıydı.Torpille biryerlere gelmek çok kötü bir il için.Tebdili kıyafet çok güzel bir uygulamaydı,ancak bunu uygulayacak babayiğitler kalmadı.Yorumlara bakıyorum da en çok sağlık il müdürüne yazılmış.Asıl suçlu onu buraya getirenlerde.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cahil (6 ay önce)
    Helal olsun sayın Valime Nihayet yönetici gibi yönetici. Bu duruşunda kararlı olmalı. İş yapmaya, çalışmayan, kendini yönetici zanneden, yanlış yapan, yalan söyleyen kim varsa dersi verilmeli. Sayın Valim şu kuzey çevre yolunada el atın ve lütfen hesap sorun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esra (6 ay önce)
    Birisine çok sevindim sağlık müdürü kibir abidesi yıkılmış.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Güvenlikçi (6 ay önce)
    Sağlık müdürü sözüm sizin gibilere siyasete güvenip kendini gariban güvenlikçilere törenle karşılatmaya benzemez bu işler adamın biri çıkar fiyakanızı bozar böyle.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Türkçü (6 ay önce)
    Berk müdürü berkiştirmiş vali baba ciddiyetsiz adamların sonu hep aynı
    %90
    %10
    Yanıtla
  • cemil (6 ay önce)
    Vali beyi bu tutumundan dolayı tebrik ediyorum. Vali beyin koruması bir kurum müdürüne demiş ki Vali bey geç kalanları içeri almamamızı söyledi, savunmalarını istedi. O kurum müdürü de çok da önemli değil deyip gitmiş, şimdi bu kurum müdürü kime güvenerek o sözü söyledi acaba. Hangi siyasi gücüne güveniyor. Devletin adamı olmak başka, siyasetin adamı olmak başka. o kurum müdüründen memlekete fayda gelmez. O müdür o makamda oturmamalı. Vali beyde onun kim olduğunu korumasına sorup gerekeni de yapmalı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kimmiş o müdür söyleyin bizde bilelim vatandaş olarak ona göre tepkimizi koyalim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (6 ay önce)
    Sayın valim, sizin gibi yöneticilere bu ülkenin ihtiyacı var. Keşke herkes sizin gibi olsa .Valimizi tebrik ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (6 ay önce)
    Atanmışların seçilmişlere hükmetmesine izin vermezler
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Ortalık zenginlerin kaçak inşaatıari ile dolu. Mağazalar, fabrikalar. Villalar. Vali bey birazda depremden ders almayanlar ile ilgilenmeli. Depremi fırsata çevirenler çok memlekette kontrol yok , hele zenginlere hiç yok
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Battal (6 ay önce)
    Sadıkoğlu yine bir eksi...Onun da değişmesi lazımm..sanayi kötü durumda
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ziyaaaa (6 ay önce)
    Bahse konu 3 kişidede devlet ciddiyeti yok.. Şaşırmadım
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ali (6 ay önce)
    Zamana riayet medeni olma ölçüsüdür. Karşılıklı saygıy ifade eder. Çok çok önemlidir. Zamana uymayanlar büyük ayıp etmişlerdir. Vali bey yerden göğe kadar haklı ama ifade almada inşallah seçilmişleri memur gibi deĝerlendirmez.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ramazan (6 ay önce)
    Sayın valim gerçek olan yapıyor il sağlık müdürü vali beyi milletvekillerine şikayet eder çünkü torpile geldi Doğanyol belediye başkanı da Öznur hanıma söyler geriye kalan da Allah büyüktür herhalde…
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Olan başka partili Arapgir belediye başkanına olur. O da uzak yoldan geliyorum der.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Devlet ciddiyeti budur. Valimize teşekkür ediyorum
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Sayın valim arada sırada TEBDİLİ KIYAFET HASTAHANELERİDE Bİ GEZİVERSENİZ. ŞÖYLE UZAKTAN SEYREDİN NE OLUR.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Kemal (6 ay önce)
    Sağlık müdürünü fırçalamasına sevindim vatandaş perişan adamsınnn valim.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Sayın valimize sonsuz teşekkürler sunarım, yıllardır şehrimizde hemen hemen bütün kurumlarda bir vurdum duymazlık var, kurumlarda mesai saatleri belli olmasına rağmen geç gidip,mesai bitmeden işyerlerini terk eden ve bunlara siyasiler ve sendikalardan çekinen, korkan müdürler ve amirler seslerini çıkarmıyorlar, oysa ki ortada bir suç oluşuyor, devlet hakkı yeniliyor, yetim hakkı, kul hakkı yeniyor, sesini çıkarmayanlar da suça ortak oluyorlar .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • maho (6 ay önce)
    valimize kocaman teşekkürler. insanlarımız alışmışlar toplantı saat 10 da ama 10.30 da gelirler. zamanında orada olacaksın. ben vali olsam hemen görevden alırım.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Tebrik ederim (6 ay önce)
    Tebrik ederim Vali Beyi devlet ciddiyeti budur. İşine titizlik budur. Dingonun yeri değil Malatya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • memnun kalmış kişi (6 ay önce)
    çok yerinde bir karar sayın valimizi tebrik ediyorum özlemişiz böyle yöneticileri kraldan çok kralçılık yapanlara hatlerini bildirmiş herkes yerini makamını rütbesini bilecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdem (6 ay önce)
    Sayın valimizi bu disiplinli davranışından dolayı tebrik ediyorum...
    %98
    %2
    Yanıtla
  • İsmail Gül (6 ay önce)
    Vatandaşın sağlığını umursamayan müdüre güzel olmuş bende çooook üzüldüm helal olsun vali beye.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • kadir (6 ay önce)
    yıkılmış malatyanın derdine bak
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Volkan (6 ay önce)
    Aslında vekilleri içeri almamış oldu. Çünkü herkeste biliyor ki her kurumun müdürünü siyasiler göreve getiriyor. Liyakatsiz kişiler kurumların başında. En başta Milli Eğitim Müdürü..adamda ki hava pilotta yok!!!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Çok doğru
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hkb (6 ay önce)
    Sorunlarimiz bitti artik gec geldin erken geldin kavgasi, millert tozdan hastalaniyor ve gelecek daha kotu olacak.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • hasan (6 ay önce)
    birilerine kapak iyi olmuş sanırım. Ahh sayın valim ahh buradaki memurları bir bilseniz nasıl çalışıyorlar.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Metin (6 ay önce)
    Haberde isimler yok.Ama Malatya’nın tamamı ile Bire yüz iddiaya girerim ki biri TSO Başkanıdır.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Said şaşmaz (6 ay önce)
    Sağlık müdürümüzmü geç kalmış üzüldüm.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • malatyalı (6 ay önce)
    O bankların ortasına kazık gibi direk dikeceğinize birer ağaç dikseydiniz. Betondan başka bir birşey bilmiyorsunuz
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Alaaddin Kaya (6 ay önce)
    Evet zaman önemli ama yönetmek daha önemli yıkım ıçin yönetmelik yayınlarsin takan yok buna ne demeli.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Bilirkişi (6 ay önce)
    Helal olsun Sayın valim kurum müdürlerinin bazıları çok rahatlar....
    %93
    %7
    Yanıtla