SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şahin, Çarşı Merkezinde İnceleme Yaptı

Vali Şahin, Çarşı Merkezinde İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Hulusi Şahin, 6 Şubat tarihli depremler sonrasında büyük hasar alan, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı Malatya’da ticaretin merkezi konumunda bulunan Yeni Camii civarında ve çarşı merkezinde incelemelerde bulundu.

Depremde büyük yıkım yaşayan ve ticari hayatlarını çeşitli geçici mekânlarda idame ettirmeye çalışan esnafları ziyaret eden Vali Şahin, "Valiliğimiz tarafından çarşı merkezinde, daha önceden enkazı kaldırılan alanlarda temizlik ve zemin iyileştirme çalışmaları yapılıyor. İnönü caddesi, Fuzuli caddesi gibi şehrin ana arterlerinde yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen enkaz artıkları temizleniyor” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet (11 ay önce)
    Adam netsin ya yıllardır belediyeler vermiș vermiș 10 kat 15 kat, çuruk binalara bakmamiș, belediyelerin yapmasi gereken iș, 2 yilda bir degișen valiler ne yapsin Allah așkina. Adam Malatya ya geldigine gelecegine bin pișman olmuștur. Firsatçisi bi çeșit, belediyesi bi çeșit, milletvekili bi çeșit...hepsi bi tuhaf...Doğru olmadiktan sonra, firsatçi, üçkağıtçı, yalanci ve dalkavuk bir topluma Hașa Hz. Peygamberi idareci yapsan ne çare. Biz doğru olacaz ki bizo yönetenler de doğru dürüst olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Levent bedir (11 ay önce)
    Zahmet etmiş yorulmuştur vali bey
    %88
    %12
    Yanıtla
  • misafir (11 ay önce)
    zahmet etmişsin.... kameralardan baksaydın yormasa idin kendini ..marifetmiş gibi anlatıyor
    %89
    %11
    Yanıtla