SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şahin, LGS Şampiyonlarını Kutladı

Vali Şahin, LGS Şampiyonlarını Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak birinci olan öğrencilerden Malatya'da olan ikisi Vali Şahin’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. 

Vali Hulusi Şahin, Valilik Toplantı salonunda  LGS sınavında tam puan alan öğrenciler Barkın Arda Hazar ve Semih Ağdemir ile İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, okul temsilcileri ve öğrencilerin aileleri ile bir araya geldi. 

Toplam 4 öğrencimizin 500 tam puan alarak  gururlandırdıklarını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, diğer birinciler Alper Aktekin ve Ömer Faruk İskender'in il dışında olması sebebiyle ziyarete katılamadıklarını söyledi

Malatya’dan 4 öğrencinin tam puan almasının kendilerini gururlandırdığını belirten Vali Şahin; “193 birinci içerisinde 4 öğrencimizin Malatya’dan olması, Malatya’nın Malatyalının eğitime verdiği önemi gösteriyor. Sizlerle gurur duyuyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

Vali Hulusi Şahin öğrencilerin hedeflerini ve hangi okulları tercih edeceklerini sorarak ziyaret sonunda birincilere hediye verdi. 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ekrem (2 yıl önce)
    Dijital verimi,şeffaflıkmı ?Kara düzen deseniz daha yerinde olirdu.Emin olun o ögrenciyi bile tanimiyordu.Ona ragmen kazanildi bu basari.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bir veli olarak söylüyorum Atatürk ortaokulu müdürü bu başarının neresinde, ne katkısı var. Ona rağmen kazanılmış başarı. İletişim, sorun çözümü çok kötü. Bu başarının mimarları yıldız hoca, hasan hoca ve müdür muavini ömer beydir. Yetkililere bir önerim var okul açıkken bir gidin ziyaret edin özellikle son katlara kadar çıkın denetleyin göreceksiniz ne demek istediğimizi
    %63
    %37
    Yanıtla
  • yusuf topal (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet bey , sizin kişisel hırslarınız...kişisel hazımsızlıklarınız aklınızın önüne geçmiş...Atatürk ortaokul ve çok kıymetli Müdürü , kaliteli ve şeffaf bir idareci olarak , çok önemli bir dönüşüm gerçekleştirmiştir...Özellikle eğitim ve öğretimin bir bütün olarak , dijital verilerle desteklenmesi , kıymetli müdür zamanında gerçekleşmiştir...hangi akılla , hangi bilimsel verilerle , okul müdürünü eleştirmeye kalktınız hakikaten anlayamadım... Yoksa okul müdürlüğüne niyetin var da , onun için mi bu mesnetsiz yorumu yaptın onu anlamaya çalışıyorum....
    %29
    %71
    Yanıtla