SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Başkandan YMS Yönetimine Ziyaret

Vali ve Başkandan YMS Yönetimine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Vali Hulusi Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor yönetimine ziyarette bulundular.

Vali ve başkan, Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulüp tesislerinin önünde kulüp başkanı Ahmet Yaman ve yöneticiler tarafından karşılandılar. Kulübün sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda, "Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, Kulübümüzü ziyaret ederek Yönetim Kurulumuza ve Takımımıza başarılar dilediler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." denildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • srt (2 yıl önce)
    başka malatyaspor yok herkes elestiriyor bilende bilmeyende bu sezon yeni yönetim ile daha güzel olacak busene seyirci olmayacagız taraftar olacagız hep birlikte bu enkazdan çıkıp malatyasporumuzu eski günlere hep birlikte getirelim
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yeni yönetim amatör bir kulüp yönetimi şeklinde. Mesela aralarında dershane sahibi var öğretmenine bile asgari ücret veremiyor bu nasıl Malatyaspora oyuncu getirecek
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Takım parasızlıktan il dışına kamp yapmaya gidemiyor, transfer yasağı var biz ise gerçeklerin üstünü kapatmaya çalışıyoruz 12 Ağustos tarihine ne kaldiki hep birlikte göreceğiz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Yazık yazık yönetime bak
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Erken başladınız. Yeni yönetim benim imkânlarım budur diyerek başı ile govdesiyle taşın altına elini koymuş takımı yasatmaya çalışıyor siz hemen bozgunculuğa basliyorsunuz.Daha iyisi varsa hep beraber destekleyelim.
    %67
    %33
    Yanıtla