SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yavuz'dan Hediye Setli Esnaf Ziyareti

Vali Yavuz'dan Hediye Setli Esnaf Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Seddar Yavuz, Sıtmapınarı Semtindeki Çarşı Esnafını ziyaret ederek, yaşanan depremler sonrası şehrin ekonomik dengesinde önemli rol oynayan ticaret erbaplarının sorun ve taleplerini dinledi. 

Ziyaretine, esnaflara hayırlı işler, bol ve bereketli satışlar dileyerek başlayan Vali Yavuz, esnaflarla sohbet ederek, yaşanılan depremin ardından şehirlerine sahip çıkıp işlerini sürdüren esnafa teşekkürlerini iletti. 

Vali Yavuz, yapılan çalışmalar hakkında esnaflara bilgi vererek, “Malatya’yı ayağa kaldırmak için her türlü güce sahibiz ve birlikte el ele vererek bu şehri en kısa sürede yeniden inşa edeceğiz. Halkımızın bu süreçte bize vereceği destek çok önem arz etmektedir.” ifadelerini kullandı. 

Esnaflar, Vali Yavuz’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını belirttiler. 

Ayrıca, Vali Yavuz'un çalışmalarını yakından takip ettiklerini, kendisine güvendiklerini ve şehrin tekrar eski canlılığına kavuşmasında büyük katkıları olacağına inandıklarını ifade ettiler.

Bu arada, ziyaret sırasında bazı esnaflara hediye seti verildiği öğrenildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kernekli (3 hafta önce)
    Anlaşılan bakanın yıkıntı alanlarında gezip vatandaşın derdini dinlemesi, bürokratları ve siyasileri de sahaya çıkmaya mecbur etti. Sayın valim hiç dikkatinizi çekmedi mi? Orduevinin önünde konteyner baharatçı kaldırımı işgal etmiş küfesini yola koymuş! İki şeritli o yolda iki araba Yanyana gidemiyor! Ama esnafımız sağolsun, geçen karabiber bitmişti, hemen elli lirayı topak yapıp camı aralayıp baharatçıya attım, baharatçı hemen anladı, şeffaf poşete karabiberi doldurup bana fırlattı, antrenmanlıda ha, hemen vitezin oraya düşertti, bu vesileyle Malatya halkını baharatsız koymayan esnafımıza çok teşekkür ederiz, biraz bahalı aldık ama olsun neticede o da mağdur canı sağolsun, hem bahalı desek kavga çıkar, gerek yok!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (3 hafta önce)
    Esnaf terketmediği için hediye verilmiş Esnaf şehri değil kendini düşündüğü için terketmedi ben dahil şehir hiçkimsenin umurunda olmaz bana ne şehirden
    %88
    %12
    Yanıtla