SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı Darende İlçesini Ziyaret Etti

Vali Yazıcı Darende İlçesini Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Darende ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulunarak yatırımları inceledi.

Vali Yazıcı, Kaymakamlık önünde Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Belediye Başkanı İsa Özkan ve resmi kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Yazıcı burada Kaymakam Gülyer'den ilçenin tarihi, coğrafi yapısı, nüfusu, sosyal yaşamı, kültür-turizm, eğitim, tarım ve turizm konularında brifing aldı.

Toplantıda kurumlar arası ortak çalışmaya dikkati çeken Vali Yazıcı, devletin tüm imkanlarıyla Darende'nin her yönden kalkınması için vatandaşın yanında yer almaya devam edeceğini söyledi.

Daha sonra Darende Belediyesine ziyarette bulunan Yazıcı, burada Başkan Özkan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Özkan ziyaret anısına, Vali Yazıcı'ya çini tabak hediye etti.

Vali Yazıcı kurum ziyaretlerinin ardından şehitler İbrahim Yıldırım ve Adem Keleş'in ailelerini ziyaret ederek bayrak ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

​​​​​​​İlçe merkezinde esnafı da ziyaret eden Yazıcı, sorun ve talepleri dinleyerek bereketli kazançlar diledi.

Vali Yazıcı ve beraberinki heyet son olarak Kılıçbağı Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarını inceledi.

Vali Yazıcı'ya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın da eşlik etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet 44 (7 ay önce)
    Sayın valim vatandaş elektrik abonelik konusunda sıkıntı yaşıyor önümüz kış kendi imkanlarıyla prefabrik ev yapmış elektrik baglatamıyor belediyeler hala İmar çalışmalarını bitermedigi için ruhsat alamıyoruz ilginize arz ederim Sayın valim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sözen (7 ay önce)
    Sayın valimiz darende'ye güzel bir ziyaret gerçekleştirdi sıcak ve samimi davranışlarıyla Vatandaşlarımızın takdirini kazandı deprem evlerini gördükten sonra günpınar'a da uğrama inceliğini gösterdi Gönüller kazanarak bir gün geçirdi teşekkürler
    %100
    %0
    Yanıtla