SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı Deprem Konutlarında İnceleme Yaptı

Vali Yazıcı Deprem Konutlarında İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt, Battalgazi ve Akçadağ ilçelerinde inşası devam eden deprem konutlarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yazıcı, depremzedeler için Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesi ile Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi Gelinciktepe bölgesine yapılan TOKİ konutlarını inceledi.

Akçadağ ilçesinde yapılan köy evlerini de gezen Yazıcı, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yazıcı, konutların bir an evvel tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi için yapılan çalışmaların takipçisi olduklarını belirtti.

Yazıcı, projenin tamamlanmasıyla birlikte hak sahiplerine teslim edilecek konutlarda güvenli, konforlu ve daha sağlıklı bir yaşam alanı sunulacağını dile getirdi.

Bu arada, Doğanşehir İlçesinde; Şatıroba Köyünde 13 ve Altıntop Köyünde 59 olmak üzere toplamda 72 konut, Akçadağ ilçesinde; Karapınar Köyünde 27, Kotan Gölü Köyünde 30, Çatyol (Bahri) Köyünde 31, Aşağıörükçü Köyünde 24, Aksaray Köyünde 23 ve Şeyhler Köyünde 14 olmak üzere toplamda 149 konut ve Yazıhan ilçesinde; Boyaca 1-2 Köyünde 16, Alican Köyünde 4, Gövük Köyünde 4 ve Balaban Köyünde 17 olmak üzere toplamda 41 deprem konutu hak sahibi depremzede vatandaşlara teslim edilecek.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Salih Beyoğlu (2 ay önce)
    Sayın Editör, İkizce ve Gelinciktepe de kaç âdet konut teslim edilecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (2 ay önce)
    Bide teslim gününü bilsek...
    %100
    %0
    Yanıtla