SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı, FKA'nın Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Vali Yazıcı, FKA'nın Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta başkanlığında Bingöl’de yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Elazığ Valisi Ömer Toraman, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İl Genel Meclis Başkanları, TSO Başkanları, FKA Genel Sekreteri ve İl Koordinatörleri katıldı.

Toplantıda; ‘bölgedeki yerel aktörlerin kurumsallaşma ve teknik kapasite artışının sağlanması amacıyla tasarlanan ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak alanlarda etkinliği artırmak üzere danışmanlık ve eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi; hazırlanacak programlara, projelere, ulusal/uluslararası sertifika ve belgelendirme faaliyetlerine katkı sağlaması, Geçici uzman personel görevlendirilmesi hedeflerine yönelik uygulanacak 2024 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı Taslak Rehberi ile bölgemizin turizm tanıtım ve markalaşma faaliyetleri kapsamında, bölgeye yeni turizm destinasyonları kazandırılması’ görüşüldü.

Ajans tarafından uygulanacak olan Fırat Turu programı kapsamında, yapılacak tanıtımlarla yerli ve yabancı turist sayının arttırılmasına katkı sağlayacak ve bölgenin turizmden elde edeceği geliri arttıracak çalışmalar da değerlendirildi.

Toplantı, Fırat Kalkınma Ajansının devam eden faaliyetlerinin ve diğer gündem maddelerinin görüşülerek bazı idari konularda kararlar alınmasıyla sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız