SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı Malatya'dan Ayrıldı

Vali Yazıcı Malatya'dan Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile merkeze alınarak  Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Ersin Yazıcı, Valilikte düzenlenen uğurlama töreni ile kentten ayrıldı.

Geçtiğimiz yıl 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile deprem bölgesi Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıcı, 11 aylık görevinin ardından 10 Temmuz'da yayımlanan Resmi Gazete'deki Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandı. Vali Yazıcı, bugün itibariyle kentteki görevinden ayrıldı. Yazıcı için Malatya Valilik binasında uğurlama töreni düzenlendi. Kent protokolünün katıldığı programda Vali Yazıcı, kendisi uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak veda etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Valiliğinden Malatya Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz'un ise 17 Temmuz Çarşamba günü Kocaeli Valiliği önünde düzenlenecek tören sonrası kentten ayrılması ve kısa süre sonra Malatya'daki görevine başlaması bekleniyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Selçuk (1 ay önce)
    Gidene bay bay, gelene hoş geldin töreni bizde bitmez. Bu kafayla Malatya çok fazla gelişmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (1 ay önce)
    Çok şükür, adam ayrıldı da her gün onun vedalaşma sahne ve ayrıntılarını dinlemeyiz artık. Şehrin ve halkının sorun ve çözümlerini veren haberlere geçelim lütfen.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı 44 (1 ay önce)
    Bizim ülkemiz böyle işte okulllar tatile girecekken ve ya ilk açıldığında 1,2 hafta ders işlenmez, vali tayini çıkar 10 gün gidene vedalaşma tören vs yeni gelecek olan için 10/15 gün hoş geldin beş geldin muhabbetleri derken boşa giden zamanı kimse fark etmez ondan sonra biz niye gelişmedik niye geri kaldık diye düşünürüz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    akp iktidarı boyunca 15 temmuz milli birlik günü olarak resmi tatil günü sayılır.bir zamanlar 1 mayıs vardı ne oldu devam ediyor mu?
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Bu haberle ilgisi yok ama, evet 1mayıs hala kutlanıyor ve resmi tatil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (1 ay önce)
    Tayıni çıktığı için kimbilir ne kadar mutlu olmuştur?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Özcan BALLI (1 ay önce)
    Ankara'da mutluluklar..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Zurna 44 (1 ay önce)
    Eminimki giderken içinden oh be kurtuldum şu nalet şehirden demiştir ve yine adım gibi eminim ki onu uğurlayanlar da darısı bize inşallah diye dua etmişlerdir.
    %86
    %14
    Yanıtla