SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı'dan Battalgazi'deki Besi Çiftliklerinde İnceleme

Vali Yazıcı'dan Battalgazi'deki Besi Çiftliklerinde İnceleme
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

İncelemeleri sırasındaVali Yazıcı’ya; Vali Yardımcısı Talat Tabur, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar, ilgili kurum müdürleri ve işletme sahipleri eşlik etti.

Vali Ersin Yazıcıilk olarakhayvancılık faaliyetlerinin yürütüldüğü, teknolojik altyapıya sahip MASET Ari Damızlık Düve Üretim Çiftliğinde incelemelerde bulunarak genel faaliyetleri hakkında işletme sahibi Battal Yıldız’dan bilgi aldı.

Vali Yazıcı  istihdama ve hayvancılığa katkı sağlayan Hayat Besicilik ve Yem, Safir Et Besi İşletmesini ziyaret ederek, işletme sahibi Talha Pektaş’tan hayvansal üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Üretim tesislerini gezip incelemelerde bulunan Vali Yazıcı son olarak Büyükbaş Hayvancılık İşletmesini ziyaret ederek işletme sahibi Mustafa Karaman’dan, işletmede gerçekleştirdikleri üretim faaliyetlerine ve hayvanların yetiştirilmesine dair bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından Vali Yazıcı, işletme sahiplerinin ihtiyaç, görüş ve taleplerini dinleyerek ziyaretini sonlandırdı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız