SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı'dan Kuluncak İlçesinde Ziyaretler

Vali Yazıcı'dan Kuluncak İlçesinde Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

Antalya'dan Malatya'ya atandıktan sonra  İlçe gezilerine devam eden Vali Ersin Yazıcı, Kuluncak ilçesine ziyarette bulundu.

Program kapsamında ilk olarak Kuluncak Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yazıcı,  ilçe ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Kuluncak Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam ve kurum amirleriyle ilçede yürütülen çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i ziyaret eden Vali Yazıcı, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Ersin Yazıcı beraberindeki heyetle İlçe merkezinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret edip, semt pazarını gezerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yazıcı, 11 Eylül 2022 tarihinde Pençe Kilit Harekatı kapsamında şehit olan Fatih Kalkan'ın Kuluncak’ta bulunan ailesini evinde ziyaret etti.

Ardından 25 Haziran 1999 tarihinde Şırnak ilinin Beytüşşebap ilçesinde Jandarma Komando olarak görev yapmaktayken şehit olan Mehmet Ali Şekerci’nin ailesini ziyaret edip, Devlet olarak her zaman Şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade ederek, Şehit ailelerine Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Vali Yazıcı, Kuluncak'ta yapımı devam eden 165 Adet TOKİ konutu ve 1 adet ticaret merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak, yüklenici yapım firmalarından bilgi alıp, İlçe ziyaretini sonlandırdı.

Vali Yazıcı’ya Kuluncak ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın eşlik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ufuk (7 ay önce)
    Sayın valim. Belediye başkanına sorarmısınız..20 kişilik servislerde 35 öğrencinin nasıl taşındığını , size açıklama yapabilirler mi...İlçede görev yapan kamu görevlilerini nasıl tehdit ettiğini de bir sorun zahmet olmazsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    mhp sayesinde ülkemiz vasıfsız mülteci ile doldu.ulusalcı kimlik yok artık.bir kaç yıl sonra ülkemizde suriyeli afganlı iranlı azeri rus arap asıllı nüfuz yoğunluğu olacak,bunlar arasında sorunlar oluşacak.başladı sayılır.bazı şehirler bunlara teslim olacak.bunlardan biride malatya özellikle deprem sonrası oluşak boşluk bu mülteciler tarafından kapanacak gibi gözüküyor.mhp malatya teşkilatı adaylarını belirlerken artık kriterlerini değişmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla