SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali, 'YKS İle İlgili Tüm Tedbirler Alındı' Dedi ve Uyardı

Vali, 'YKS İle İlgili Tüm Tedbirler Alındı' Dedi ve Uyardı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Hulusi Şahin, 17- 18 Haziran günlerinde Malatya'da da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili tüm önlemlerin alındığını bildirdi. Vali, sınav süresince gürültü yapılmaması konusunda da ilgilileri uyardı.

Vali Şahin'in konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de  yapılacaktır.

Huzur ve güven ortamı içerisinde bir sınav yapılabilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımızca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Bu tedbirler kapsamında 2023 YKS sınavına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ile 1 adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi" verilebilmesi sebebiyle  Akçadağ, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlüklerinin 17 Haziran 2023 Cumartesi günü 07:00-17:00, 18 Haziran 2023 Pazar günü 07:00 - 15:30 saatleri arasında açık bulunacaktır.

Saygı değer Malatya halkının, sınav süresince sınavların yapıldığı okullara yakın konutlarda, iş yerlerinde, kahvehane ve düğün salonu gibi mekanlarda sınava giren öğrencilerin dikkatinin dağılmasına yol açacak davranışlarda bulunmaması, araçları ile seyir halindeyken yüksek sesli müzik ve klakson çalmaması son derece önem arz etmektedir.

Bu vesileyle, sınava girecek olan öğrencilerimize üstün başarılar dilerim."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Uyarı (10 ay önce)
    Sınav 17-18 Haziran'da yapılacak
    0
    0
    Yanıtla