SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valide Sultan Sokağında Kadın Cinayeti

Valide Sultan Sokağında Kadın Cinayeti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tartıştığı eşi tarafından tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti.

Olay, 12.10 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı İskender Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Valide Sultan Sokak'ta bir apartmanın zemin katında ikamet eden A.N. ile eşi Aytan Nazin (51) arasında ailevi bir konudan dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında A.N. tüfekle eşi Aytan Nazin'e ateş açtı. 

Karın bölgesinden vurulan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Aytan Nazin kaldırıldığı Battalgazi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Cinayetle ilgili olarak Emniyet'ten “08.11.2023 günü saat 12.10 sıralarında ilimiz Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi Valide Sultan Sokağı No:3 sayılı adreste ikamet eden A. N.(53) isimli şahıs ile eşi Aytan NAZİN(51) arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktığı, kavgadan mütevellit A.N. evde bulunan tüfek ile eşini vurduğu bilgisi üzerine ivedilikle olay yerine ekipler sevk edilmiştir. Göğüs ve karın bölgesinde iki adet yarası olan Aytan NAZİN isimli şahıs kaldırıldığı hastanede ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen vefat etmiştir. A.N. isimli şahıs olayı gerçekleştirdiği tüfekle beraber olay yerinde ilk müdahale eden ekip tarafından yakalanmıştır. Konu ile ilgili tahkikat birimlerimizce yapılmaktadır. ” bilgisi verildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • abdullah (5 ay önce)
    İnsanlığımız, merhametimiz, vicdanımız nereye gidiyor biz nereye gidiyoruz. Herkesin elinde bir silahtır gidiyor, bu kadar alımı kullanımı kolay olmamalı...
    %100
    %0
    Yanıtla