SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Alevi Vakıflarına Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-01-18 05:55:03
Validen Alevi Vakıflarına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Malatya Hacı Bektaş Veli Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ve Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman’a ziyarette bulundu.

Vali Baruş, ilk ziyaretini Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’a ikinci ziyaretini Malatya Hacı Bektaş Veli Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’ye son olarak da Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman’a ziyaret gerçekleştirdi. Vali Aydın Baruş ziyaretlerde Vakıf Başkanları ve üyeleri ile bir süre sohbet ederek Vakıfların çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Vakıf Başkanları da anlamlı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Baruş’a teşekkür ettiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kuvvacı (5 yıl önce)
    Sünni bir Türk evladı olarak şunu belirtmeliyim ki Türkiye Cumhuriyeti devletinin ivedi bir şekilde Alevi vatandaşları ile olan uzaklıklarını yakın hale getirmeleri elzemdir. Türk devleti tüm etnik ve kültürel farklılıklara eşit mesafede durarak "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" ülküsüne erişebilir. Alevi vatandaşlarımızda bu ülkenin fertleri ve Türk Milletinin ayrılmaz birer parçalarıdırlar. fakat ne yazık ki devlet bürokrasisinden tutun özel sektöre kadar açık sansür uygulanmaktadır. bu ayrımcılığa son vererek Türk Tasavvuf çizgisinde Alevi kültürü yaşatılarak bu ayrımcılığın ortadan kalkması ve bu vatandaşlarımızın devlet ile buluşturulmaları gerekmektedir. Özetle: Bir yandan Yavuz Sultan Selimi överken, öbür yandan Türk Hakanı Şah İsmail'e sırtımızı dönemeyiz. şah İsmail'de bizimdir; Yavuz'da bizim.
    0
    0
    Yanıtla