SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Validen Görevdeki Personele Bayram Ziyareti

Validen Görevdeki Personele Bayram Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Ramazan Bayramında görev başında olan güvenlik ve sağlık personelini ziyaret etti.

Vali Baruş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçerek özverili ve fedakârca çalışan sağlık çalışanlarının ve acilde tedavi gören hastaların bayramını kutladı.

Daha sonra Yazıhan Sütlüce mevkiinde bulunan yol uygulama noktasında denetim yapan personeli ziyaret eden Vali Aydın Baruş’u burada Yazıhan Kaymakamı Mehmet Faruk Kazdal karşıladı. Vali Aydın Baruş, yol uygulama noktasında görevli personel ile sohbet ederek Ramazan Bayramını kutladı.  

Ramazan Bayramı dolayısıyla oluşabilecek olaylar ve trafik kazalarının önüne geçebilmek için sürücü ve yolculara emniyet kemeri takmaları ayrıca araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Baruş, yolculuk eden sürücülerin bayramlarını kutlayıp hız limitlerine uymalarını istedi.

Yeşilyurt Polis Merkezi Amirliği ve Yeşilyurt Cumhuriyet Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Aydın Baruş, görevli personele hitaben, “Gece gündüz demeden 24 saat esasına göre Malatya’nın huzur ve güvenliği için yapmış olduğunuz görevde sizlere başarılar diliyorum. Ailelerinizle birlikte Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum ” dedi.

Vali Aydın Baruş’un bayram ziyaretlerine İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın ile İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Altuntaş eşlik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız