SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen Maç Daveti.. 2 Bin 500 Bağış Bilet..

Validen Maç Daveti.. 2 Bin 500 Bağış Bilet..
A- A+ PAYLAŞ

Vali Hulusi Şahin, Yeni Malatyaspor’un ikinci yarının Malatya'da Bodrumspor'la oynayacağı ilk maç için Malatya sevdalılarını stada davet ederek, “Yeni Malatyaspor’un iyi günlerine doğru koşmak istiyoruz.” dedi.

Vali Şahin, yayınladığı davet mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Malatyalılar, 15 Ocak 2023 Pazar günü saat 16.00’da, Yeni Malatyaspor’umuz Malatya’da Bodrumspor ile karşı karşıya geliyor.  Bizim için çok önemli bir maç. İnşallah çıkışımızın ilk maçı olacak. Yeni teknik direktörümüz ile beraber tekrar Yeni Malatyaspor’un iyi günlerine doğru koşmak istiyoruz. Tüm Malatya sevdalılarını maça bekliyoruz, Hep beraber Malatya’ya, Malatyaspor’a sahip çıkma zamanı. Haydi Malatyalılar stada.”

-TSO, TB   ve Boyraz’dan ücretsiz bilet  
Bu arada, Yeni Malatyaspor maçı için Malatya ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu ile Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan maça gitmek isteyen taraftarlar için 1000'er adet bilet hediye ettiklerini açıkladı.

AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı ve TSO Yönetim Kurulu üyesi İş insanı Mahmut Poyraz ise 500 bilet hediye etti.

Taraftar ücretsiz bilet hakkından yararlanabilmek için Kapalı Çarşı yanındaki Yeni Malatya Store'a giderek Passolig kartlarına yükleme yapabilecekler.

Kulüpten yapılan açıklamada da, maç biletlerinin 10 Ocak Salı günü 14.00'ten itibaren satışa çıktığı duyuruldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Yikamaci (1 yıl önce)
    Anlaşıldı yakında vatandaştan para toplayacaklar
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bu da taraftarın ayıbıdır.stda uzakta diye maça gitmeyenler utansın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Cevat çobanlı (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    O stadı Şeker arazisine yapsaydık şu an süperligdeydik. Oraya yapanlar utansın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Cevat Çobanlı (1 yıl önce)
    Vali Bey eğer takım süperligdeyken gelseydi düşmezdi bu şehir. Bazen kaderinde olanı çekersin.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Cevat Çobanlı (1 yıl önce)
    Bu işleri süperligdeyken yapacaktınız geçti artık. Biletler zaten 5-10 lira gitmek isteyen gider zaten. Şova gerek yok. Önemli olan 50-100 liralık biletlerin yarısını karşılayarak süperligdeki son 5 maçı stadı full şekilde izlettirswydiniz. Bütün borçlar ödenirdi. 3-4 galibiyet fazladan alınsaydı 25 milyon gibi bi gelir elde edilir borçlar ödenir. En azından geri çıkabilecek bir takım kalabilirdi. Her şey bitti artık. Şov yapmayın. Bütün vekillere belediye başkanı hariç bütün siyasilere bi dahaki seçimlerde bay bay :))
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Bu nasıl namkörlük terbiyesizlik saygısızlık sayın valimiz Malatyalı değil hangi Malatyalı bu kadar destek verdi iyilik anlayışınız bukadarmı sen Malatyalıysan o şehire çok yazık Bir Malatyalı böyle olamaz asla
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    NACİZANE BİR TEKLİF Vali beyle Belediye Başkanı devreye girdiğine göre, Yeni Malatyasporda durumlar baya ciddi. Bununla birlikte mevcut yönetimin iyi niyetli olduğuna inanmış olmalılar ki kulübe yardımda bulunuyorlar. Madem takım zor durumda, madem yönetim iyi niyetli, kulübün de para ve seyirci desteğine ihtiyaç var bir öneride bulunmak istiyorum. Bu ay özellikle kamuda çalışanlar, maaş zamları, maaş farkları, vergi indirimleri, iyileştirme vs'lerden dolayı iyi bir maaş alacaklar. Malatya'daki bütün kamuda çalışanlardan 500-1000 TL gibi bir ücret kesilsin, bu ücret karşılığında da çalışanlara ikinci devre için aile boyu (eş-çocuk) abonman maç bileti verilsin. Kesilen para yerini bulacaksa, kamu çalışanları bu duruma itiraz etmezler...
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (1 yıl önce)
    Sayın Valim Keşke Efsaneye sahip çıkılsa. Bence bu takımın hem borcunu hem de YENİ takısını kimse benimsemiyor yıllardır. Bari efsane ile değiştirilmiyor MALATYA Futbol Kulubü yapsınlar ismini.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (1 yıl önce)Malatyam İÇİN isimli kullanıcı yorumuna
    Efsane Kalkacak HERKESE inat
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Ben Malatya'da 1350 km uzaktayım ama maç bileti alıyorum maçı TV'den izleyeceğim sizlerde gurbetteki Malatyalılar bilet alın online bilet alın kulübe katkınız olsun belki stadda on bin kişi olacak ama 20 bin bilet satılacak medyada yardımcı olsun bilet alalım Malatya dışında yaşayanlar haydisimdi vali belediye başkanları kaymakamlar Malatya için uğraşıyor bize kenarda oturup durmak yakışmaz.Bilet alalım millet vefa görsün Yılmaz hoca vefa görsün haydi malatya
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Gardaş (1 yıl önce)
    Sayın valimiz teşekkürler Malatyalıyım diyen Malatya’nın kaymağını yiyenler milletvekiller otomotiv beyaz eşya mobilyacı vs zenginler nerdesiniz nasıl malatyalısınız??????
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Ne zaman bu tarz bilet dağıtımı tarzı şeyler yapılsa maçı kaybediyoruz...
    %23
    %77
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Sayın valimiz çok çok teşekürler Malatyayı Malatyalılarda daha çok sahip oldunuz
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gerçek bu (1 yıl önce)44 Gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru. Malatya lıyım deyip hava atan zenginler, Malatya nın kaymağını yiyenler nerde. Bir Erman ılıcak, bir Vahap küçük vs. Bunlar isterseler y. Malatya spor u ayağa kaldırır, koştururlar. Ama adamlarda memleket sevdası bitmiş, yok. Onun yerini para para sevdası almış. İyiki devlet imiz böyle düşünceli herşeye koşan bir Vali göndermiş. Sayın Valim Malatya lı sizi hiç unutmaz. Allah razı olsun sizden.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Adil Gevrek örneğinde olduğu gibi yüz milyonlarca liranın hesabını vermeden elini kolunu sallayarak gidenlere seyirci kalan Malatya il yöneticilerini gördükten sonra, Adil'in güdümündeki yönetime 5 kuruş para vermem. Bunları kim getirdiyse onlar versin parayı. Erman Ilıcak, Vahap Küçük paralarını niye versin hesabın sorulmadığı bir yere. Versinler de bir başka Gevrek mi yat alsın? Bırakın gazı da gerçekleri görün. Bu yönetimi kim getirdiyse onlardan başka kimseden destek alamazlar. Bir de 400 milyonun üzerindeki paranın hesabını vermeyen ve vermeden kaçmasına göz yumulan Adil Gevrek şahsiyeti para versin.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Gerçek bu (1 yıl önce)Selim isimli kullanıcı yorumuna
    Para için yaşayanların vereceği paranında hayrı olmaz.lafı dolaştırmanızın gereği yok. Kim olduğunuzuda anladım. Sizden zaten hayır gelmez.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)Selim isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçek dost kötü günde yanında olan Malatya bizimse eğer her zaman yanındayım 40 yıldır uzakdayım kalbin hep Malatyada
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Feryat (1 yıl önce)
    Hadi Malatya kalk ayağa. Birlik günü.
    %87
    %13
    Yanıtla