Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG), soruların tümüne doğru yanıtlayan, Malatya'daki Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri için Valilik Toplantı Salonunda tören düzenlendi. Törende öğrencilere tablet, öğretmenlere ise başarı belgesi verildi.
Vali Süleyman Kamçı’nın talimatı ile hazırlanan ve hayata geçirilen 'Öğretmenimle El Ele' projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 2015-2016 Yılı Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG ) Sınavında 8. sınıf öğrencilerinden 13'ü tam puan almayı başardı.
Tam puan almayı başaran 13 öğrenci tablet bilgisayar ve öğrencilerin koçluğunu yürüten 15 öğretmende başarı belgeleri ile ödüllendirildi.
Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Dr. M.Şamil Horasanlı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürleri de katıldı. Tören öncesi Vali Kamçı, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini aldı. Öğrenciler, öğretmenleri ve ailelerinin desteği ile başarılı olduklarını, projenin de başarılarında çok büyük katkısı olduğunu dile getirdiler.

Bülten