SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Validen, TOKİ İnşaatlarında İnceleme

Validen, TOKİ İnşaatlarında İnceleme
A- A+ PAYLAŞ

Vali Seddar Yavuz 6 Şubat Depremleri sonrası ağır hasar alan İlimizde yapımına başlanılan inşaat alanlarında ve rezerv alan olarak kabul edilen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Vali Yavuz’a incelemelerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ethem Demiray, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Cengiz Başer eşlik etti.

Vali Yavuz beraberindeki heyetle ilk olarak Bakırcılar Çarşısında yapımı devam eden İnşaat alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra, depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılayacak olan Çamurlu, İlyas Mah. Akkent, ve İkizce TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

TOKİ Konutlarının geldiği son aşama hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Yavuz, burada yaptığı değerlendirmede konutların bir an evvel tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi için yapılan çalışmaların takipçisi olacağını ifade etti. 

Vali,  projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşa teslim edilecek konutlarda güvenli, konforlu ve daha sağlıklı bir yaşam alanı sunulacağını belirterek programını sonlandırdı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Malatya li (1 ay önce)
    Ne demiş ler alemin keyfi yerinde yine maşallah olan hep garibana kalacak yeriniz var nasıl olsa güvenilir yerdesiniz keyfiniz bozulmasın
    %67
    %33
    Yanıtla
  • VATANDAŞ (1 ay önce)
    sayın vali belediye başkanıyla kol kola gezmek ne demek senin bir ağırlığın var tarafsız olman gerekiyor.bu resimden sonra nasıl inanalım senin tarafsız olacağına....
    %73
    %27
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    afet görmüş bir şehirde ,vekillerin ve belediye başkanlarının konteynerlarda kalması gerekirdi.her biri ayrı bir konteynar bölgesinde kalacak.halkın sıkıntılarına ortak olacaklardı.verimli olamazlar ,faydaları olmazdı ,zaman ve mekan sorunu olurdu vs geçin bunları.madem böyle bir şey abes olur ,öyleyse halkın içine çıkıp büyük laflar etmeden işlerini yapsınlar.vekillik ve başkanlık gidince de eskileri gibi bir daha malatya ya gelmezler.malatya yı seviyoruz ,malatya şöyle anlı ,şanlı sözleride bıraksınlar.vatandaşa da bir çift sözüm olacak ,siyasetci ve bürokrat iki kardeşdir.birbirlerine muhtaç bunlar.beslendikleri yer aynı "devlet ana "onlar işini bilirler incitmezler.işine gücüne bak,aval aval bunları seyredip zaman harcama..
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Halaybaşı (1 ay önce)
    Halay çekerek dolaşsaydınız eyiydi. Bir yorumcunun yazdığı gibi, teslim edilen sözde konutları da inceleseydiniz. Ama yapsanız bile size özel hazırlanmış sorunsuz bir daireyi gösterirlerdi. TOKİ konutlarının sağlam ve düzgün olduğuna inanmıyorum. En iyisi Malatya diye bir şehir olmasın, çıkarın listeden. Zaten fiilen yok. Adını Harapşehir İlçesi yapın tasarruf olur. Arslantape'den bir farkı kalmadı zaten.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • El ele kol kola (1 ay önce)
    El ele kol kola zaman geçiriyorlar işte. Malatya halki ampulle aydinlanamazsin bunu ne zaman öğreneceksin ?
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Cero (1 ay önce)
    Sayın valim, keşeke bir de aylar önce teslim ettikleri daireleri dolaşsaydınız. Anahtarı verip imza attırıyorlar fakat dairelerin hiç biri taşınılabilecek durumda değil. Teslim edilen dairelerde, elektrik, su doğalgaz yok. Patlak su borular bulmak için, daire içerisinde kırılıp bırakılmış banyo ve tuvalet tabaları, elektrik kabloları ve dışarı sarkan prizler. Acaba bunları da incelediniz mi?
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kağan (1 ay önce)
    Sayın vali ve b şehir belediye başkanı Sami eri konteynır kentte yerleştirin kalsınlar bi 6 ay bakalım yüzlerinde ki gülümseme kalacakmı
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Nuri (1 ay önce)
    Sami başkanım;belediye de Maski de herkesin altında araba geziyorlar evlerine arabayla gidiyor müdürler daire başkanları,bu doğru mu devletin mazotuna yazık değil mi?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bunu beğenmeyenler ne kafada qcabq
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Merak etme aynen dediğin gibi devam ediyor mazota yazık diyen yok,buna dur diyen de yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Başkan neden gülmesin ki; otobüs binisleri zamlandı, su zamlandı, ekmek zamlandı. 2 gün önce göreve başlayan valimiz ile başkan kol kola girmeleri daha önceden tanıdık gibiler
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)
    Sayın valimizi ayrı tutarım fakat bir toki yetkilisinin söylediğine göre basında reklam olsun diye zırt pırt sahada TOKİ ziyareti yapan malüm milletvekilleri yüzünden mühendisler işini yapamaz olmuş. Babadan torpilli hanım yeni öznur olma yolunda emin adımlarla gidiyor, ne demişler tarih tekerrür den ibarettir..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Aydın Ay (1 ay önce)
    Şu linkteki fotoya bak.sanki turistik gezi pozuymus gibi kolkola girilmiş.Siz enkaza dönmüş bir şehri kolkola geliyorsanız keyif alıyorsunuz demektir.Hadi keyfinizi sürmeye devam edin.Elbet bir gün ah edenlerin gazabına ugrayacaksınız.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • O zaman ellerinde ağlama mendilleri ile mi gezsin adamlar. Sizde olan biten herşeyi birilerine yüklemek için hep bahane arıyorsunuz. İyi de olsa hiç bir yapılanı beğenmemek aşırı karamsarlığa giriyor. Ara da bir değişiklik olsun diye iyi olana iyi derseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Hacı (1 ay önce)
    Kapak resmini kim çekti ise onu tebrik ediyorum. Bu resim Malatya'nın anlık görüntüsüdür. Bana göre her şeyi anlatıyor. Malatya da sorun yok her şey gül pembe! Gülücükler gülücükler.... Malatya'nın deyimi ile gördükleriniz çok mu gülüncünüze gitti?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yeni Valide anladı durumu , akışına bırakmış zaar :)) Eskisinden farkı kalmamış resimlerden anlaşılıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O fotoğraf Malatya'daki devlet ciddiyetini net bir şekilde resmetmiş...
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Devlet ciddiyeti mi ? Bürokratlarin , siyasilerin haline baksana. O eski Turkiyeydi. Torpil sorarlar badem bıyık sorarlar adama varsa açılın kapılar padişaha gidelim.
    %75
    %25
    Yanıtla