SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik Aracı Kaza Yaptı, 3'ü Polis 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-12-20 16:16:39
Valilik Aracı Kaza Yaptı, 3'ü Polis 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa Valiliğine ait koruma aracı Malatya’da trafik kazasına karıştı. Kazada 3’ü polis 4 kişi yaralandı.

Kaza, 12.45 sularında Malatya- Elazığ karayolu Çöşnük Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ yönünden gelen Şanlıurfa Valiliğine ait M.A. yönetimindeki 63 BE 243 plakalı koruma aracı ile Yeşilçam Caddesi istikametinden gelen H.G. idaresindeki 44 EM 898 plakalı Hyundai marka otomobil kavşak içerisinde çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre 3’ü polis 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralı polis memurlarından biri Turgut Özal Tıp Merkezi’ne, diğer yaralılar ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Eski Yimpaş ile çöşnük ergül petrol kavşağı altına araçlar için alt geçit yapılsa bu sıkıntılar yaşanmaz diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovideski (2 yıl önce)
    Yeşilçam CAD yönünden cosnuk kavşağına girecek olan araçlarin görmesi gereken ışıklar biraz geride duruyor...böylece ilerdeki kavşak ışıkları yeşil yaninca yesilcam dan gelen araç kendi ışığı yeşil yanmış sanıp karşıya geçiyor ..ben bunu hergun görüyorum orda...geçenlerde aynı durumdan az kalsın tır taksiyi biciyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (2 yıl önce)
    Bu araçlar malatyanin sahibi diye geziyor beyefendiler koruma aracı ya herseye sahiplerdir kardeşime haksız yere makas atmaktan ceza yazdılar niye haksız açıklayayım çevre yolunda selektör yaptı sonra aracın sağından geçti diye ilerde çeviriyor ve arkadan ceza yolluyor böylesi insana yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici EROL (2 yıl önce)Onur isimli kullanıcı yorumuna
    Haksız yere makas atmak!!!!! İlginç
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (2 yıl önce)Taksici EROL isimli kullanıcı yorumuna
    malatya taksicilerinin yabancı olmadıkları bi hareket aslında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaşırdık mı (2 yıl önce)
    Hayır, yine kaza yine aynı yer aynı kavşak, şimdiye kadar ne alt geçit ne üst geçit, bu saatten sonra bu ekonomide yapılır mı allah bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka kardeşim o kavşakta ışık var, araçlardan biri ışık ihlali yaptı kesinlikle
    0
    0
    Yanıtla