SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik Önünde Kendini Yakma Girişimi

Valilik Önünde Kendini Yakma Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi Valilik önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalıştı.  

Olay, 14.45 sıralarında İnönü Caddesi üzerinde, deprem sonrası Valilik olarak kullanılan binanın önünde meydana geldi. İddiaya göre, bölgeye içerisinde benzin dolu bir pet şişe ile gelen bir kişiyi  gören polis ekipleri alarma geçti. Üzerine benzin dökerek kendini yakmakla tehdit eden şahsı ekipler ikna etmeye çalışırken, ikna çabalarına olumsuz yanıt veren şahıs ekipler tarafından etkisiz hale getirildi.

Bölgedeki polis noktasına götürülen şahsın sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Yakında arapça vb dilleri de eklersiniz, tam da bugün 3 Ekim Türk Dili Konuşan Ülkeler Günü ' nde böyle bir şey kabul edilemez.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Serkan (6 ay önce)
    Peki bu intaharlarin sebebi ne sizce ? Hep ekonomik en zeminine inin görürsünüz... depremde tuzu biberi oldu....
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (6 ay önce)
    Bu devlet denen aygıt gelsin bu milletin halini görsün deprem bölgesinde. Ayıptır ya ayıp...
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Devlet seçimde vatandaşı gördü. Vatandaşta bu yönetime onay verdi. Daha neyi görecek. Alan razı veren razı.
    %100
    %0
    Yanıtla