SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 İlçede Tatil Yeniden Uzatıldı

0
Güncellendi - 2020-02-07 17:56:51
3 İlçede Tatil Yeniden Uzatıldı
A- A+ PAYLAŞ

24 Ocak günü meydana gelen Sivrice merkezli depremin ardından Malatya genelinde tatil bir hafta uzatılırken, valilik tarafından yapılan son açıklamada Doğanyol, Kale ve Pütürge ilçelerindeki okullar için tatilin bir hafta daha uzatıldığı duyuruldu. Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada ise Elazığ genelinde tüm okulların 17 Şubat'ta açılacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili valilik tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ-Sivrice Merkezli Deprem nedeniyle daha önce eğitime ara verilen Doğanyol, Kale ve Pütürge İlçelerinde bulunan okullarda eğitime ara verilmesi süresi 17 Şubat 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan İlçelerinde ise eğitim faaliyetlerine 10 Şubat 2020 tarihinde başlanacaktır. Kamuoyuna duyurulur."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hasan balcı (4 yıl önce)
    Bir psikolojidir tutturmuş gidiyorsunuz.Doymadınız bir türlü tatile.Tatil istiyen yorumları kimlerin yaptığını tahmin ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkesin bir görüşü vardır o kadar binalar hasarlı daha 2 gün önce 4.6 deprem olmuş büyük bir deprem bekleniyor burda okullar falan hazırlanmadan bir deprem olursa ne olacak o kadar öğrenci okullarda hayatlarını mı kaybetsin topu topu en fazla 5 6 aylık bir kayıpla.Belki onlarca sene kurtarılacak...Azıcık akıl ve mantık içinde yorum yapsanız sizin kim oldugunuz değil insan oldugunuz ortaya çıkacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Zaten bir dahaki depremde doğanyol etkilenecek Yeşilyurt etkilenmeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Tülay (4 yıl önce)
    Yani onlar çocuksa onların psikolojisi bozuksa Yesilyurt ve battalgazi deki çocuklarda ayni durumda
    0
    0
    Yanıtla
  • Çocugunuz psikolijisinin bozuldugunu dusunuyorsaniz 1 hafta daha gondermeye bilirsiniz bu cocuklarin okula gidip deprem psikolojilerini okulda atmaz zorundalar tatil cözum degil saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Demek ki deprem olursa Pütürgeyi etkileyecek ama Battalgazi yi etkilemeyecek. Yaşasın bilim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (4 yıl önce)
    Bari depremde ağır hasarlı olan okullar ile başka okullara taşınacak ve taşınılan okullar 1 hafta daha tatil edilseydi. Çünkü taşınma işlemler ve okulların boşaltılması henüz yeni başladı..Yeşilyurt ve Battalgazi bölgeleri için bayağı hasarlı okullar var..
    0
    0
    Yanıtla