SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilikten Dolandırıcı Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Valilik, bazı kişilerin Malatya'nın yanı sıra Malatyalıların yoğun olarak bulunduğu kentlerde "Malatya Valiliği"nin adını kullanarak işadamı, dernek, vakıf ve kuruluşlardan, okul yapımı, Malatyaspor gibi gerekçelerle yardım talep ettikleri bilgisinin alındığını, bu kişilere itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.

Malatya Valiliği'nden konuya ilişkin olarak şu açıklama yapıldı:

"Bazı kişilerce Malatya ve İstanbul gibi Malatyalıların yoğun olarak bulunduğu şehirlerde Valiliğimizin adı kullanılmak suretiyle hemşehri işadamı, dernek,vakıf vb. kuruluşlardan okul yapımı, Malatyaspor, muhtaçlık vb. gerekçelerle yardım talep edildiğine dair bilgiler edinilmiştir.

Bu şekilde yardım toplama konusunda yetki verilmiş hiçbir kişi veya kuruluş bulunmamaktadır.

Bu nedenle; Bu tür kişilere itibar edilmemesi ve haklarında gerekli yasal işlemlerin yapılması için güvenlik birimlerine ve Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunulması rica olunur."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız