SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Valilikten 'Güvenlik Kamerası Zorunluluğu' Kararı

Valilikten 'Güvenlik Kamerası Zorunluluğu' Kararı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, bazı işletmeler, iş yerleri, spor tesisi ve eğitim kurumlarına güvenlik kamerası takma zorunluluğu getirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, uygulamaya konulan kararıyla birlikte, karayolları üzerindeki dinlenme tesisleri ve akaryakıt istasyonları ile belediye işletme belgeli her türlü konaklama tesis, halkın yoğun olarak bulunduğu alış veriş merkezleri, pasajlar ve iş hanlarına, ticaret ve işletme alanlarına, sanayi siteleri ile 100 metrekare üzerinde alana sahip fabrikalara ve üretim tesislerine güvenlik kamerası zorunluğu getirildi.

Hurda eşya alım satımı yapan işyerleri, yediemin otoparkları ile diğer otopark işletmeleri, araç kiralama hizmeti veren işyerleri ve 50 metrekare üzerinde alana sahip kahvehane, kıraathane, kafe ve internet kafeler ile alkollü içki satışı ve sunumu yapan işletmeler, eğlence mekanları, 100 metrekare üzerinde alana sahip marketler, kuyumcular ve döviz büroları ile eczanelerle özel okullar ve eğitim kurumları ile etüt merkezlerine de karar kapsamında güvenlik kamerası takılacak.

Karar aykırı davrananlara, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesi uygulanacak.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet.44 (2 yıl önce)
    Özellikle parklarda çok gayri ahlaki durumlar oluşuyor. Çocuklar ve bayanlardan ziyade serserilerin ortamı olmuş parklar. Oralara konacak kamera tekrar parkların gerçek amacına hizmet etmesini, anne ve çocukların huzurlu bir şekilde oraları kullanmasını sağlayabilir.(Örneğin sivas caddesindeki büyük otopark ve bitişiğindeki park.)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cafana Dükü (2 yıl önce)
    Ticari taksi ve okul servislerindede olması şart
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sayin valimiz devlet ve ozel hastahanelere parklara trafik lambalarina okulara ataturk anitlarina okullara Kamara konmasi
    %85
    %15
    Yanıtla