SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Valimiz Devlet Duruşunu Temsil Etti, Çok Uyumlu Çalıştık"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş’un Isparta’ya  atanması ile ilgili olarak, “Düzgün bir valimiz var, kayısı bahçesinden gül bahçesine gidiyor. Devlet ve millet adamı ve halkın adamıdır. Popülizm yapmıyordu, gösteriş için hal ve hareket içine girmiyordu.” dedi.

ERTV’de Hülya Kaya İle Güne Bakış Programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş’un Isparta’ya, Batman valisi Hulusi Şahin’in ise  Malatya’ya atanması ile ilgili Valililer kararnamesi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.  

Gürkan, “Düzgün bir valimiz var, kayısı bahçesinden gül bahçesine gidiyor. Devlet ve millet adamı ve halkın adamıdır. Popülizm yapmıyordu, gösteriş için hal ve hareket içine girmiyordu.  Ramazan ayı boyunca her akşam bir fakirin evine gittiğini biliyorum. Şehit ve gazi yakınlarını hiçbir zaman ihmal etmedi. Ben kendilerinden bir devlet adamı olarak razıydım. Yerli ve mili bir duruşu vardı. Devlet duruşunu temsil etti. Her görüşten ve fikirden insanların rahatlıkla kendisine gidip derdini anlatabilecek bir tutum içindeydi. Malatya’ya yaptığı hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum. Valimiz ile çok uyumlu çalıştık. Bizim devleti ve milletine bağlı olanlarla bir sıkıntımız olmaz.” İfadelerini kaydetti.

Gürkan, Vali Adın Baruş’u 17 Mayıs Salı günü sabah Malatya’dan uğurlayacaklarını, yeni Vali Hulusi Şahin’in ise 17 Mayıs günü Malatya’ya gelerek göreve başlayacağını belirti.  

Gürkan, Vali Hulusi Şahin ile görüştüğünü belirterek, “Yeni valimiz, yakın görüştüğümüz çalışkan ve gayretli bir valimiz, aktif bir valimiz olacağını düşünüyorum.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kerim Abdül Cabbar (2 yıl önce)
    Vali , Akpınar da sebze ve et pazarı içerisinde covid tedbiri olarak esnafın yaya yolunu işgaline tedbir getirdi ama siyasi baskılara boyun eğip tekrar esnafın yayalara ayrılan bolumu işgal etmesine seyirci kaldı.Kaldirimlarda esnafın kepenkleri aştığı malların başımıza düşebilir korkusu içerisinde yürümek zorunda kaliyoruz.Bu şehrin düzelmesini artık beklemiyorum.Ortadogunun 3. sınıf şehirlerinden ne farkı var?Yollari berbat ve caddeleri park etmiş araç dolu , kavşakları yetersiz, daha kötü kaos içerisinde başka bir büyükşehir var mı ? Çevre yolunda 15 kadar kavşakta araçlar trafik ışığında bekliyor, Türkiye'nin başka hangi ilinde böyle bir çevreyolu var?Kimse başarı hikayesi anlatmasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (2 yıl önce)
    Acaba vali senle uyumlu calıstımı?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Devlet duruşumu şimdiye kadarkiler nasıl duruyordu peki . Birdeyim suyuna gitmek . Evet tüm valilerde iydi valilik bi düzen yokda işde düzeni zenginler kurmuş ama iş olsun valimizde var başkanımızda bir gün ulaşamadık 3 ay uğraştım bir gün görüşeşemedim ikisiylede
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Derebeyi (2 yıl önce)Fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin Başkanımız çok eksik söylemiş sayın valimiz reklam yapmayı sevmezdi yaptıkları bilinse eminim heykeli yapılırdı malatyaya fatih kardeş sen nasıl görüşememişsin vali beyle her hafta pazartesi halk günü yapar vatandaşın sorunlarını birebir kendisi çözerdi
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Derebeyi (2 yıl önce)Fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin Başkanımız çok eksik söylemiş sayın valimiz reklam yapmayı sevmezdi yaptıkları bilinse eminim heykeli yapılırdı malatyaya fatih kardeş sen nasıl görüşememişsin vali beyle her hafta pazartesi halk günü yapar vatandaşın sorunlarını birebir kendisi çözerdi
    %78
    %22
    Yanıtla