SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vatandaş da Yardımcı Olursa Şehri 2 Yılda Tamamen Ayağa Kaldırırız"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayları ile kurum ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştiren AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, “Vatandaşlarımız da bizlere yardımcı olurlarsa çok hızlı şekilde şehrimizi 2 yıl içinde tamamen ayağa kaldıracağımıza inanıyoruz” dedi.

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Ticaret Borsası, İHH, Malatya Baro Başkanlığı, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ettiler.

AKPli adaylar güne ilk olarak Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ni ziyaretle başladı. Rektör Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret eden Sami Er ve diğer adaylar üniversitelerin şehrin gelişimi için önemine değindi.

Belediye-Üniversite İşbirliği Çok Önemli
2018 yılında kurulan Malatya Turgut Özal Üniversitesi hakkında detaylı bilgi veren Rektör Prof. Dr. Bentli’ye teşekkür eden AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er,  üniversitelerin şehrin kalbi olduğunu ifade ederek Malatya’yı birlikte yöneteceklerinin mesajını verdi.

Malatya’nın büyük bir afet yaşadığını hatırlatan Sami Er, şehrin inşa sürecinde üniversiteler ile uyumlu çalışacaklarını söyledi. Belediyelerin bu süreçte mutlaka üniversiteler ile birlikte projeler hazırlaması gerektiğine değinen Büyükşehir Adayı Sami Er, yine üniversite-sanayi işbirliğinin de mutlaka geliştirilmesini gerektiğine değindi. Bu tür işbirliklerinin hem sanayi hem de üniversiteleri geliştireceğini dile getirten Er, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin merkez kampüsünü Yeşilyurt ilçesinde bulunan İkizce bölgesine taşınacak olmasını da şehrin bu yönde gelişmesine katkı sunacağını söyledi.

“Kısa sürede önemli atılımlar yaptı”
AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise yeni kurulmasına rağmen kısa sürede önemli bir atılım gerçekleştiren Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin merkez kampüsünün Yeşilyurt ilçesine taşınacak olmasının olumlu bir karar olduğuna değindi. Mevcut kampüsün Battalgazi’deki tarım alanları içerisinde olduğunu ifade eden Geçit, bu taşınmayla birlikte Yeşilyurt’ta da bir üniversite olacağını belirtti.

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ise Turgut Özal Üniversitesi’nin ilçede özellikle Ziraat Fakültesi ile tarımın gelişmesi noktasında önemli bir ol oynadığını dile getirdi.

Malatya Ticaret Borsası Ziyareti
AKP Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan adaylarının bir sonraki durağı ise Malatya Ticaret Borsası oldu. Burada Borsa Başkanı Ramazan Özcan ve yönetimi ile bir araya gelen adaylar, başta kayısı olmak üzere Malatya tarımının geliştirilmesi yönünde belediyeler olarak yapacakları projelerden bahsettiler.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Türkiye’nin 31 Mart’ta bir yerel seçime gittiğini belirterek, “5 yıl boyunca Malatya’yı yönetecek yerel aktörleri inşallah seçeceğiz. 6 Şubat depreminin gölgesinde 2’inci bir seçime gidiyoruz. Bizler sivil toplum kuruluşları ve kurumları olarak yerel aktörlerle birlikte uzun süredir çalışıyoruz, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Malatya sanayi kenti olmakla birlikte aslında bir tarım ve hayvancılık şehri de. Bu bölgede tarım ve hayvancılıkta çok önemli bir şehir olduğunu her fırsatta ortaya koyan bir şehrimiz. Önemli bir ekonomik gelirimiz olan kayısı ile ilgili Büyükşehir Belediyemizle çok önemli projeler gerçekleştirdik, bundan sonra da yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Malatya’da huzur iklimine ihtiyacımız var”
AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ise Malatya’nın en temel ürününün kayısı olduğunu belirterek yeni sezonda ilk 6 aylık verilere bakıldığında 44 bin tonun üzerinde kuru kayısı ihracatı ile 263 milyon doların üstünde bir gelir elde edildiğini belirtti. Bu verilerin ışığında ise bu sezon ihracatta 500 milyon doların aşılacağını dile getiren Sami Er, “İnşallah birlikte çalışmalar yaparak kayısının gerek sulamada gerek diğer alanlarda desteklersek hem kayısının üretim miktarını artırırız,  hem de Malatya’nın önemli ürünü olan kayısı da ihracat rekorunu kırarız” dedi.

Göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri çalışma ve projelerle şehri her alanda çok hızlı bir şekilde ileriye götüreceklerinin altını çizen Sami Er, “Malatya’da bizim bir huzur iklimine ihtiyacımız var. Bunu ziyaret ettiğimiz tüm sivil toplum kuruluşlarında dile getiriyoruz. Bunu da göreve geldiğimizde hep beraber sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

“Çarşıyı 1 yılda bitirme hedefimiz var”
Kentteki rezerv alanlarında konutların yapılması ile konut yapım dengesinin de diğer şehirlerle dengelenmiş olacağını ifade eden Er, temel hedeflerinin ise tüm bu inşaat süreçlerini daha da kısaltarak öne çekmek olduğunu söyledi. Kentin çarşı projesini Emlak Konut’un yaptığını ve yetkililerle görüşerek 1,5 yıl olan teslim süresini 1 yıla kadar çekmeyi hedeflediklerini belirten Sami Er, çarşının ayağa kalkması ile de vatandaşların moral ve motivasyon olarak daha iyi olacağını söyledi.

Şuan devam eden projeler olduğunu ve bu projelerin de hızla ilerlemesinin belediyelerin uyum içerisinde çalışması ile olacağını kaydeden Başkan Adayı Sami Er, göreve geldikleri ilk meclis toplantısında ise güçlendirme, yerinde dönüşüm gibi projelerin hızlanması için ilk adımı atacaklarının sözünü verdi.

Kentte 69 bine yakın hak sahibinin işyeri ve konutlarını yaptıktan sonra fazladan konut üretiminin yapılması içinde girişimlerde bulunacaklarını belirten Er, şuanda 55 rezerv alanında belediyelere iş düştüğü gibi vatandaşlarında kendilerine yardımcı olmasını istedi. Bu rezerv alanlarının biran önce boşaltılıp inşaatlara başlanılması gerektiğini belirten Er, “Mahkemeler ile itirazlar ile uğraşırsak bir arpa boyu yol alamayız. Bu nedenle herkesin fedakârlık yapması gerekiyor. Vatandaşlarımız da bu konuda yardımcı olurlarsa bizler çok hızlı şekilde şehrimizin 2 yıl içinde tamamen ayağa kalkacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“Ortak aklı inşa ederek bu enkazı ayağa kaldıracağız”
Borsada konuşan AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın Malatya’nın önemli bir tarım ve sanayi şehri olduğunu ifade ederek “Bugün 10 milyon kayısı ağacı, 50 bin çiftçi, 100 bin ton kayısı ihracatı ile yıllık 500 milyon dolar gelir şehre girdi olarak geliyor. Bu devasa gelirin de kontrol gücü, öncüsü Ticaret Borsamızdır. Bizlerde İnşallah şehrin gelişiminde bütün bu mekanizmalarla birlikte çalışarak, bu paydaşları bu mekanizmanın içine katarak depremin bu enkazını ayağa kaldıracağız. Bunu önemsiyoruz, tüm kurumlarla hep birlikte ortak aklı inşa ederek bu enkazı ayağa kaldıracağız İnşallah” dedi.

Belediyeler olarak bu sürecin öncüsü olacaklarını da ifade eden Taşkın, “Hep birlikte şehri imar ve ihya edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Burada akılcı ve bilimsel bir yol izleyeceğiz”
AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise göreve geldiklerinde şehrin tüm paydaşları ile istişare halinde olacaklarını vurgulayarak, ortak yol haritalarının hazır olduğunu söyledi. Tarımı olmayan toplumların tarihin kritik eşiklerinde çöktüğünü hatırlatan Geçit, “Bu nedenle bizler tarımı çok önemsiyoruz. Tarımı da sadece Malatya’da kayısı olarak düşünmüyoruz. Burada akılcı ve bilimsel bir yol izleyeceğiz. Burada akılcı ve bilimsel bir yol izleyeceğiz. Kayısı bizim için çok önemli ama tarımı tek kalemde düşünmeyeceğiz. Çok geniş bir perspektifte ele alacağız. Kayısı olmazsa olmazımız bu bizim marka değerimiz. Bunun için göreve geldiğimizde Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri olarak paydaş kurumlarımızla birlikte daha ileri düzeyde bir tanıtım programını hayata geçireceğiz. Kayısının en az fındık kadar dünyada ve Türkiye’de marka değerini daha da arttıracağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Kim tutar seni (1 ay önce)
    Yorumlara bakıyorum da 28 gün sonra gene mevcut iktidara oy vereceksiniz boşuna nefesinizi tüketmeyin Malatya'nın talihi hiç bir zaman değişmez %70 gene bu partiye verecek bari bu seçimde şaşırtın bizi şikayet eder isyan eder gene gider oy verirler Allah akıl fikir versin .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğrular, Gerçekler (1 ay önce)
    Bir kere de biz bilmiyoruz, beceremiyoruz, bizim aklımız ranttan başka bir şeye çalışmaz, biz bu şehri asla ayağa kaldıramayız diye doğruları konuşun. Masallar zaten tükendi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Daha göreve başlamadan yardımlara başladıysanız helal olsun size! Bu resimde görülen kişiler önümüzdeki 5 yıl boyunca yapabileceği işler; 1-) Bol bol toki şantiyelerinde fotoğraf 2-) Mega proje olarak Cami altlarında TAZİYE EVİ 3-) Selahattin Gürkan zamanında yapılan projelerin açılışları 4-) Cenazelerde ve düğünlerde ön safta fotoğraflar 5-) Cehape zihniyetiyle mücadele Yani sözün özü gelen gideni aratır. Eğer Malatyalı gerçekten bir değişim istiyorsa köklü bir değişim yapmak zorunda aday değişimiyle olmaz bu iş. Bu zihniyetin değişmesi lazım!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Dejavu (1 ay önce)
    2 yılda ayağa kalkacak mış Malatya dalga geçmeyin mümkün değil Malatya'dan dönmemek üzere çoğu insan gitti zaten bende dahil yeni bir hayat kurduk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer (1 ay önce)
    Sun ER,yanınıza verilen iki tecrübesiz belediye başkanları ile mi bu işler olacak.Dr.ile Avukat ike yıkılmış bir şehri hangi bilgi ve birikim ile ayağa kaldıracaksınız.Bu dönemde sadece sizin tecrübeniz,bilgi birikiminiz zaman alacaktır.Şu bir gerçek ki bu göreve gelirseniz ilçe belediye başkanlarından bişey beklemeyin.Vatandaş olarak bu atamalara kırgınız.Deprem olmasaydı ve şehir eski halinde kalsaydı bu iki ilçe adayları arada kaynayıp giderdi ve başkanlığı da bişekilde yürütürlerdi.Ama bugün durum böyle değil ve görüntü çok kötü.Kısacası yanınıza şehir planlayıcısı,mimar veya bu işi becerebilecek birileri lazımdı.Sizin çabalarınızla nasıl olacak bu iş bilemiyoruz.Ayrıca her seçim döneminde başkanlar,yöneticiler, idareciler ,vekiller avukat,Dr.olmak zorunda mı.Bunu da anlamış değiliz Allah Malatya için hayırlısını versin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ismet erdem (1 ay önce)
    "Çok şükür kötü günler geride kaldı. Sırada daha kötü günler var!" -Bir Malatyalı özdeyişi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 40 haramiler (1 ay önce)
    1 senede teslim edilecek evler 2 seneye çıktı. 1 senede yapılacak şehrin daha agır hasarlı binaları bile tamamen yıkılmadı. boşaltılmış binaların altında camında balkonunda sarkan enkazlar altında dükkanlar açık. şehir toz yıgını şehir suan akp de kim kime ne destegi verecek anlamıyorum ? daha ne verelim canımız kaldı diyecegim onuda verdik. yetmiyor yetmiyor yetmiyor !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veli (1 ay önce)
    Bir de biz mi yardım edelim evimiz yıkılmış ortadayız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sevim (1 ay önce)
    Seçimi velevki kazandiniz n'olacak unutacaksiniz size oy verenleri, yine Veli Ağbaba mecliste çırpınacak malatya unutuldu diye. Bu seçim Malatya'nın kader seçimi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aras (1 ay önce)
    Secimden once bir senede bitiririz diyodunuz secimi kazandiniz böylelikle.simdi bakiyorum daha yıkımı bitiremediniz.simdide 2 senede bitiririz halk yardim ederse diyosunuz.ben daha inanmiyorum.o iki sene olur sana beş sene.hala inanan varsa versin oyunu bunlara.ben oyumu veli Ağbaba ya verecem
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atabey (1 ay önce)
    Herkese iyi günler diliyorum. Çiçeği burnunda adaylar vaatleri ile ortalığı kasıp kavuruyorlar yine. Vatandaş yardım eder ise 2 yılda şehir ayağa kalkacakmış. Vatandaşta yardım edecek hal mı bıraktınız. İnsanlar orta hasarlı evlerinin biran önce yapıp taşınmak istiyor ki ildışında olan da var. Ama ne hikmetse belediye projeyi onaylamaz,onaylanan projenin güçlendirme kredisi nedir ne zaman ödenecek nasıl ödenecek kime ödenecek bilen yok, zaten herkes geçim derdinde güçlendirmeyi yapacak maddi olanakları zayıf sonra vatandaşlar yardım etsin ayıptır günahtır. Millete sahip çıkın, sorunlarına ortak olun, yaralarına merhem olun. Ama yok aday yapıldım ben makam için gelmedim sizlerle yöneteceğiz seçildikten sonra orta da olmazlar. Aday olamadı mı zaten o partiden kötüsü yoktur. Ayıptır ya ne hale geldi güzelim Malatya artık yeter
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 ay önce)
    Sayın ER bizde sizden yardım bekliyoruz. HAK SAHİPLİĞİ BAŞVURU İMKANI. Bizler yaşadığımız sorunlar nedeniyle, eksik ve yanlış yönlendirmeler nedeniyle doğru dürüst HAK SAHİPLİĞİ BAŞVURU imkanını bulamadık.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mlx (1 ay önce)
    Bu siyasiler hep insanların zayıf ve ihtiyaç duyduğu noktalardan dem vuruyor. Bilmem hatırlarmısınız eski belediye başkanı Ahmet Çakırda vakti zamanında aday iken esenlik şirketi tarafından malatyaya kayısı fabrikası kurulacak demişti,çok iyi hatırlıyorum. Seçimi kazandı sonra unutuldu gitti. Nasılsa soran yok vaatleri sırala gitsin. Olmuş olmamış nasılsa hesap soran yok...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Oktay (1 ay önce)
    1 yılda yikimlari bitiremediniz he hatayı diyorsanız o kalkar onların sahipleri var memleketinin basindalar. Ama Malatya 10 yil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem (1 ay önce)
    Malatyanın halini bilen biri gerçekten 2 yılda ayağa kaldıracağız gibi bir söylemde bulunmaz. Daha 1 yıl geçti binalar yıkılmaya devam ediliyor. Keza Malatya her seçim çantada keklik olduğu için bütçeden en az pay alan belediyelerden biri olma özelliğini taşıyor. İktidar her seçim çantada keklik gördüğü bu şehre deprem öncesi adam akıllı hizmet getirmezken bu depremden sonra hiç getirmez. Malatya halkı keşke bir kere de olsa şaşırtsa da sizi desteklemese.. Ama işte yine her şeye rağmen yine iktidar partisi Malatyada kazanacak. Olan bu şehre olacak. Sayın admin lütfen yayınla..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yazı-yorum (1 ay önce)
    Fıkra bu ya, padişah Nasreddin Hocayı bir sebepten dolayı hapse atar, hocayı tanıyanlar, padişahın hocayı af etmesi için devreye girerler, hoca için şöyle iyi adam, böyle iyi alim ne olursunuz hocayı af edin derler. Padişahta peki ama bir şartla af ederim der, aracılar şartınız nedir padişahım derler, padişahta eğer hoca benim EŞŞEĞİMİ konuşturursa hocayı af ederim der. Aracılar üzgün ve ümitsiz bir şekilde hocanın yanına gider ve durumu anlatırlar, hocada hemen ben padişahın EŞŞEĞİNİ konuştururum, ama benimde bir şartım var, eğer bana 3 (üç) yıl süre (mühlet) verirse ben padişahın EŞŞEĞİNİ konuştururum der, aracılarda yapma hocam etme hocam şimdiye kadar eşşeğin konuştuğunu kim görmüş, kim duymuş, kim konuşturmayı becermiş ki sen konuşturasın. bak hocam padişahla dalga geçilmez, vallahi sonra kellen gider derler. Hocada demiş ki, ya hu 3 (üç) yıla kadar, YA BEN ÖLÜRÜM, YA PADİŞAH ÖLÜR YADA EŞŞEK ÖLÜR der.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İzmir-Selçuk (1 ay önce)
    Sayın Er.Daha ne yapsın vatandaş? Evini yuvasını, ailesini kaybetmiş.İşinden olmuş.Aşından olmuş.Konteynerlerde yaşama mahkum olmuş. Siz nasıl bir yardım ve destek bekliyorsunuz anlamadım?
    %87
    %13
    Yanıtla
  • İş yeri sahibi ile.mahkemeligiz. Belediye ye gittik dönüş olmadı ticaret odasına gittik dönüş olmadı. Ptesi ticaret odasına gidecem konteyner onaylanmadı ise. Sumerpark karşısına masa atıp Fox TV yi cagiracam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Siyasi olarak yapacağınız vaad ettiğiniz işleri süre ve yapamayacaksan oy uğruna insanları kandırmayın eğer sözünüzde durursanız vatandaş ortak hareket eder iş çözülür seçim bittikten her şey unutulursa vatandaş çıkar yol arıyor buda bencil davranmaları a sebep oluyor siyasilerin tam aradığı bu defa efendim vatandaş bize zorluk Çıkarıyor iş uzuyor ama seçimde vaad ettiği şeyleri ve zamanı unutup eskilerde suçlayarak efendim bir dönem daha şans verin sözleriyle devam etmek istiyor parti aday göstermese hemen başka partiye veya küsüyor sonuç olan vatandaşa oluyor sizler sosyal yaşam seviyesini yükseltirseniz vatandaş kendiliğinden yardımcı olur at tut sonra vaatleri unut ondan sonra birilerini suçlayarak hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda olmadı bir şans olmadı para yok olmadı kısaca bir sürü mazeret olan yine vatandaşa oluyor aslında bankalar gibi siyasiler den teminat mektubu veya vaadlerini yerine getirmediği zaman kanun çıkacak bir aday olmayacak millet usandı sanırım her hangi bir siyasi in depremdelerin yanına gidip çadır vesaire yerlerde yaşayan insanların yüzüne bakarak oy istiyorsa insan biraz sıkılır güzelim malatyam inşallah eski güzel günlere geri dönersin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • New Malatya (1 ay önce)
    Bu dedikleriniz için bütçe lazım malatya bütçeden en düşük pay alan illerden birisi tüm Türkiye bütçesinin sadece ve sadece %0.5 i malatyaya ayrılıyor ve büyükşehir olmasına rağmen en düşük büyükşehir bütçesi. Önce milletvekilleri bu pay olayını çözsün yoksa bu paraya ne konut, ne raylı sistem nede başka bir sorunu çözebilirsiniz. Merkezi hükümete oy verin diyorsunuz 0.5 bütçe ile ne yapabilirsiniz biraz mantıklı olun
    %95
    %5
    Yanıtla
  • İsmail (1 ay önce)
    Vatandaştan nasıl bir yardım bekliyorsunuz iban mi vereceksiniz alışkanlık yaptı iban vermek sizde.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Önce daskın yarım kalan ödemelerini yapın metre kare parasını kesmeden verin kul hakkı yemeğin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (1 ay önce)
    Sadece baştaki kısmı okudum gerisini okumaya gerek kalmadı. Sayın Sami bey depremin üzerinden 1 yılı aşkın zaman geçti ve hala yıkım bitmedi. Malumunuz yıkım,yapımdan kat ve be kat kolay. Benim söyleyeceğim bu kadar. Gerisini anladınız.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gani (1 ay önce)
    Görünen o ki Malatyanın işi zor değil.Çok zor ve Ümidim giderek daha da azalıyor.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bülent (1 ay önce)
    Ben bu sözede inanmadım
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (1 ay önce)
    Hep vatandaştan beklediniz 20 yıldır mı sizlere oy veriyoruz daha bizden ne bekliyorsunuz bize huzur vermediniz 20 yıldır da huzurumuz yok vatandaştan ne bekliyorsunuz elindeki arsasını bahçesini almayı mı düşünüyorsunuz sizin yok mu yüreğiniz sizin biz sizden bir şey görmedik 20 yılda oy veriyorduk şimdi vermeyeceğim inadına CHP'ye veli ağ babaya vereceğim sizden hiçbir şey olmaz yeter ya şuna bak hele ya mazot ne hale gelmiş benzinli hale gelmiş gıda almış başını gidiyor hiçbir şeye müdahale yok tabii olmaz neden çünkü malatya'daki Türkiye'deki bütün büyük marketlerin toptancıların ortakları AKP'li mutlaka bir milletvekili bakan var
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ferhat (1 ay önce)
    Ortak akıl neden hep aynı adamlarla planlanıyor?Üst yönetici değişiyor gerisinin hepsi dernekci, cemaatcı.Aynı adamlar,aynı akıllar. Dinlemeden bıktık,söylemeden bıkmadınız.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • İstanbul'da yaşayan Malatyalı (1 ay önce)
    Murat kurum da burada bol keseden konuşuyor. TOKİ tarihi boyunca 100 bin konut yapmamış İstanbul'da 650 bin yapacakmış demem o ki herkes bol keseden konuşuyor bakalım bizim halkımız hala inanıyor mu yine sandık önüne gelecek
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Geçen sene 1 yıl içinde bitecek dediler.Bu yıl da 2 senede bitecek deniyor.Şuna en az 5 sene deyin ki inandırıcılığınız olsun.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Faruk (1 ay önce)
    He babam he Yaparsa ak parti yapar :)
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatya li (1 ay önce)
    Sayın başkan vatandaşta ne gibi yardım bekliyorsunuz anlamadım vatandaş magdur 1 yıllı geçkin malatyada belirsizlik hast safada diğer debrem illeri yavaş yavaş toparlanırken malatya daha belirsizlikle beklemede yerinde dönüşüm yapalım diyoruz devletin verdiği para yetersiz müteahitler çok para istiyor en az 1 milyon üste istiyorlar emlak konut yapsın diyoruz oda olmuyor yok geniş yıkım olan mahleler olacak miş peki ne olacak sizlerde ses yok mutahitelrin kucağına attınız bizleri
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Aydın Ay (1 ay önce)
    Ne yapacak vatandaş;1) oy verecek.2)sesini kesecek.3) Bişey istemeyecek
    %90
    %10
    Yanıtla
  • bu şehir (1 ay önce)
    bu şehirden hiç birşey olmazın fotoğrafları. NOKTA!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Akçadağ (1 ay önce)
    Malesef Milletten halktan uzaştıkça uzaklaştınız artık benimde inancım kalmadı ekonomi mart nisan bu sene sonu o sene sonu diye diye hiç bir düzelme olmadı her geçen gün daha kötüye gittik malesef artık padişahla saray bekçisi hikayesine döndü ben yine size oy verirdimde sizin o sıcak gerçekleşmeyen vaatleriniz içimdeki inancı öldürdü o yüzden teşekkür ederiz bu güne kadarki hizmetleriniz için Allah işinizi gücünüzü rast getirsin oy yok malesef
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Reel (1 ay önce)
    Hele siz önce vatandaşa bi yardımcı olun,zaten vatandaş size 3 adım gelir.Ayrica seçim için boşa masraf yapmayın garibana dağıtın o paraları Ne de olsa Çantada keklik burasi
    %91
    %9
    Yanıtla
  • hasan (1 ay önce)
    niye olmayacak vaatlerde bulunuyorsunuz. koskaca hükümet 1 yılda hiçbirşey yapamadı, siz belediye olarak nasıl neyi 2 senede yapacaksın ki şehri ayağa kaldıracaksınız. belediyenin bütçesi belli. boş vaatlerde bulunmayın insanlara bu şehrin 10 seneden önce kendine gelmesi mümkün değil.
    %92
    %8
    Yanıtla