SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaş Demiş ki; 'İstanbul Büyükşehir Başkanı Olmanızı İstiyoruz'!

Vatandaş Demiş ki; 'İstanbul Büyükşehir Başkanı Olmanızı İstiyoruz'!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'yı son haftalarda etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından, özellikle il merkezinde kar temizliğinin yeterli olmadığı ve büyük sıkıntılar yaşandığı gözlenirken, kar temizliği ile ilgili belediyenin basın bülteninde, vatandaşların Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve belediye çalışmalarına yönelik övgülerini dile getirdiği belirtildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Fahri Kayahan Bulvarı'nda yaptıkları ve Başkan Gürkan'ın da incelemede bulunduğu kar temizliği çalışmalarıyla ilgili ‘Vatandaştan Çalışmalara Övgü’  başlığıyla basına gönderilen bülten şöyle:

"Şehir merkezindeki kar kaldırma çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fahri Kayahan bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kar kaldırma çalışmalarının devam ettiği Fahri Kayahan bölgesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Görevimiz Malatyalı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak” dedi.

Başkan Gürkan, “Yoğun bir kar yağışına rağmen Malatya genelinde çok fazla bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan ana arterleri açık tutarak ulaşımda sorunun yaşanmaması için ekiplerimiz gece gündüz büyük bir özveriyle çalıştılar” şeklinde konuştu.

İl dışından gelen misafirlerinin Malatya’yı çok temiz ve düzenli bulduklarını ifade eden vatandaşlar, “Biz sizin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmanızı istiyoruz. Sizi kaybetmek istemiyoruz ama inşallah orada da görmek istiyoruz. Yurt dışından, il dışından gelen akrabalarımızın genel görüşü 'biz böyle temiz, düzenli ve güzel şehir görmedik' şeklinde. Genel düşünce bu. Vatandaş olarak bizim düşüncemizde bu şekilde çok teşekkür ediyoruz. Elinize yüreğinize sağlık. Çalışmalarınızı gözümüzle görüyoruz. Dışarıdan gelenlerinde izlenimleri bu yönde” ifadelerini kullandı."

Bülten- malatyahaber.com


 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • Kamil (2 yıl önce)
    Malatyada gitsinler fizana kiral olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Yaw selahattin başkan senin yerin ak parti genel başkanlığı.istanbul neki canım.seni akp genel başkanı olarak görmek istiyoruz..sizde bu kapasite bu destan yazma varken bir destanda akp genel başkanlığı için yazın lütfen.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Tribüne güzel oynuyor lar millet her şeyin farkında seçim zamanı görüşmek üzere
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Başkan doğru söylüyor, Bir yıldır otogar ile istasyon kavşağı arasındaki çevre yolu köstebek yuvası gibi, ve bu yol batıyı doğuya bağlayan bir yol ve nedense asvalt yapılmıyor. Bencede İstanbul'a Belediye başkanlığına aday olsun, oyum senin :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali y (2 yıl önce)
    Bu istanbuldan gelenlerde varya :) koca belediye başkanıyla dalga geçmeyin allah rızası için :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Kavaklıbağ Mahallesi'nde oturan bir vatandaş olarak kar yağdı yağalı aksa elektrik in oldugu mahalle arkasındaki İsmetiye mahallesin de 1 defa bile 1 kepçenin çalıştığını görmedik. Hali hazırla söylemiş oldugum mahallelerde araçlar geçildiğinde araçların altı kar buzlerına sürmekte. O hangi vatandaş İstanbul görmek istiyorsa sayın başkanı gözleri kör olmuş galiba muhtar desen iş yok sabahtan akşama kadar dükkanında oturur hizmeti sıfır telefonuna ulaşılmaz belediye başkanını malatyalılar ne umutla seçti aldığı hizmet sıfır a sıfır elde var sıfır. Esnak kendi dükanının önünü temizler temizlik çavuşu gelir 2 poz fotoraf cekinir belediye çalışır süsü verilir. Belediye başkanınında özellikle KAVAKLIBAĞ MAHALLE MUHTARI NINDA YAPTIĞI HİÇ Bİ İŞ YOK BENİM NEZDİMDE HİZMET SIFIR HELE MUHTARIN YAPTIĞI HİZMET KÖKTEN SIFIR. VESSELAM
    %89
    %11
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Önce KAR ı bıraktık.Şu mahalelerdeki çöpşeri bir toplatın.ANCARLI sokagında çöpler artık dışarda .REZALET.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Malatyaspor u ligde tutacak desteği ver başka birşey istemiyoruz senden
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Çok anlamsız işler yapıyorsunuz. Ne yaptığınızda belli değil. Malatya da kar yağdığı gün çevre yolu otobüs durağında indim. Ağlayan bir bayan gördüm. Kocasına sordum hayırdır diye 2 saattir otobüs bekliyoruz gelmedi dedi. Kadın soğuktan ağlıyormuş. Batıyı belediye başkanda bilir akıllı duraklar var duraklar kapalı ve içinde klima var. Vatandaş üşümüyorum. Otobüs durağı yapıyorsunuz çevre yolunda otobüsün durması için cep yapmıyorsunuz belediye olarak. Ana caddede yaya geçitleri belirgin değil. Yol şerit çizgileri belirgin değil karma karışık bir trafik. Yazık Malatya 2 cumhur başkanı yetiştirdi. Kar yağdı güneşin eritmesini bekledik. Küreme yok tuzlama yok. Bari hastane yollarını açsaydınız oda yok. Benim Malatyalı hemşehrilerim hizmetlerin en iyisine layık.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Yazık yav 20 yıldır kaldırım ve çiçek ektiler canım Malatya'ya ama hep kazandılar Kernek vardı Türkiye'de bilinen bitirdiler orman gibiydi şimdi gölgesinde oturacak ağaç yok gibi olanda da kernekten Battalgazi belediyesine kadar Suriyeliler den oturacak yer yok ne başarı vay bee
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bu vizyonsuzluklarla New York ya da Paris’e çok yakışır, neden adamın hayallerini kısıtlıyorsunuz İstanbul ile…
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Başkanımin örnek çalışmalarını görmek için 80 ilden Malatya'ya uçak,tren ve otobüs seferleri düzenlenmeye başlanmış ama bir tek Malatya'da yaşayanların haberi yokmuş sayın başkanım ne olur yeni Malatyasporumuzu kurtariniz ,yoksa Malatya amatöre gidiyoruz.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Enver (2 yıl önce)
    Yakınkentte düne kadar ara mahallerde tek şerit yol açık ve yayalar yollarda yürüyor, kar kaosu var, herşeye zam orada öndelee velakin seçimlere az kaldı 20 sene sonra değişime ihtiyaç var galiba... Öyle görünüyorki hepsi kendini garantide görüyor.. Hayel kırıklığı büyük.....
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Feyzi (2 yıl önce)
    Biz herhangi bi temizlik görmedik ne belediye nede muhtarlıktan yaya kaldırımlarında kar olduğu gibi duruyor fahri kayahan temizlenir ama fakir semtler boş verin burda zenginin ne işi var olduğu gibi kalsın derler
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Memo (2 yıl önce)
    Vatandaşın gözü hiç görmüyor ya vatandaşın gözü hiç görmüyor bilboardlara baksanıza battal Gazi’ye dört dörtlük bir devlet hastanesi kazandırdım daha ne yapsın
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatyalı mahalle,cadde ve sokakların rezaletini görüyor. Sayın başkan ancak emlak,ilan ve reklam,su,ekmek ve otobüslere zam yapmayı biliyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hasan Akdemir (2 yıl önce)
    Karla mücadelede sınıfta kalan bir belediyemiz var. Kar yağdı merkezi kaderine terk etti. Hiç bir kar temizleme çalışması yapılmadı. Halkın kapısının onunu temizleyip yigdigi yerde gunusin doğmasını ve erimesini bekliyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hasan özhan (2 yıl önce)
    Kemal sunalım bir filmi aklıma geldi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa44 (2 yıl önce)
    Yaw he he... Sayesinde kendisinden önceki başkanların yaptığı hizmetleri mumla arar olduk...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • hasan (2 yıl önce)
    bakmışlardır normal yollarla başkandan kurtuluş yok. demişlerdir gazı verelim belki başka yere giderse kurtulabiliriz. ara sokaklardaki arabalarımız çıkaramıyoruz sizlerin sözde kar küreme çalışmalarınız yüzünden. 30-40 cm kar yağdı, sizin kepçecileriniz yollardaki karlarıda kenarlara itince arabalar yerinden oynamaz oldu. boş arsalara toplasanız veya kamyona koyup gölete, baraja götürseniz. Allahınızı severseniz bir gezin bakın ara sokakları. birde daha kendi kendine böbürleniyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Vay arkadaş, demek ki malatya halkı olarak bizler körüz, o kadar muazzam çalışmalar yapılmış ama nedense biz görmemişiz.. İnsanlarla dalga geçmeyi ne zaman bırakacaklar acaba, çevreyolunun alt tarafı tam manasıyla rezillikten geçilmiyo, karlar komple kaldırım kenarlarında yığın yapılmış, yollar tek şerit halinde ve kaldırımlar buz pisti gibi olmuş ve halen yaptıkları hizmetlerle övünüyolar bide.. Araçlarla beraber yollarda ileliyoruz resmen..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Şükrü (2 yıl önce)
    Vay vay birde sokağa çıkıp halka sormak lazım.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Samet taşçı (2 yıl önce)
    olur. malatyayı hallettin sıra istanbulda öylemi
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (2 yıl önce)
    Zaten malatyalilarin tek derdi de Istanbul. Istanbul temizlenirse Malatyalilar rahat nefes alir, istanbul temizlenirse Malatya temizlenir. Keşke cevreyolunun alt tarafinada ilgi alaka gosterseniz. Yesiltepe bolgesine de bekleriz. Topsogut yolu ana cadde buyuksehire ait kaldirimlarda yuruyemiyoruz.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • derbed3r (2 yıl önce)
    2 otobüsle işe giden biriyim ara yollar tek şeritli yol gibi aracın birinin geçmesi için biri 100 metre ilerde bekliyo otobüs sefer saatleri berbat helede akşam saati oldumu bazı yerlere 90 dakikada bir sefer var. en berbat yönetim
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Haluk GÖKÇE (2 yıl önce)
    Selamün Aleyküm Başkanım yaptığınız hizmetler ve dürüstlüğünüz için ALLAH C.C senden razı olsun inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.Bu sizin hakkınız.Başarılarınızın devamını temenni ederim.Yukaŕı BANAZILI
    %5
    %95
    Yanıtla
  • Alarga (2 yıl önce)
    Acaba, Malatya sadece Fahri Kayahan'dan ibaret midir?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • vedat (2 yıl önce)
    İlahi başkan ne eğlenceli adamsın. O temizleyemediğin bulvar ve caddeleri Ahmet Çakır yaptı. Çakırın hizmet olarak sunduğu bulvar, cadde, kaldırım ve parkların temizliğini dahi yapamıyorsun kalkmış İstanbula aday olayım algısı yapıyorsun. İmamoğlunun eline su bile dökemezsin. İmamoğlunun 3 günde açtığı yolları sen 3 ayda açamazsın.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • muhittin (2 yıl önce)
    ben almanya da yasiyorum, üzgünüm ama size yalan söylemisler :-) inanmayin sakin selahattin bey. Saka yapmislar :-)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fahri Kayahanda Oturanlar (2 yıl önce)
    Olsun lütfen, lütfen olsun, olsun olsun olsun, lütfen olsun, süper olur, harika olur, muhteşem olur, fevkaladenin fevkinde olur.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Veysel K (2 yıl önce)
    Latife yapmış vatandaş, şu soğuk kış günlerinde içiniz ısınsın diye.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmutbey (2 yıl önce)
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'da neymiş!!! Lütfen saygısızlık yapmayın. Siz herşeyden anlamayan bir şeyden anlamaz gibi konuşuyorsunuz. Cumhurbaşkanlığı dururken İstanbul'da ne oluyormuş!!! Bu vatandaş kar topu ve sucuk ekmek partisine katılmayı haketti!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aslan (2 yıl önce)
    Teh ölem ben gözümüzle görmesek inanacaz.bi Malatya belediye başkanlığını hakkıyla yapsında İstanbul şurda kalsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Aral (2 yıl önce)
    Önce şehrimizin sorunu çözülsün, sonrasında başka bir şehirde göreve talip olsun. Malatya günlerdir rezil vaziyette
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yok oda yetmez cumhurbaşkanı olmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • pasa (2 yıl önce)
    Yine Selahattin Başkan ve Mübalağa sanatı yan yana kullanılmış. 3 yıldır Malatya'ya ne kazandırıldı? Elazığ bile bize yetişti, geçmek üzere. Bizde de ancak büyük büyük laflar, sıfır icraat. Şehrimize otogar, esenlik, Kernek Parkı, Sümer park, Fahri Kayahan, Bostanbaşı, Yeşiltepe, Galericiler sitesi gibi alt merkezleri kazandıran Münir Erkal'i mumla arıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mithat (2 yıl önce)
    Ben Fahri Kayahan da oturuyorum kar yağdığı günden beri birtane belediye çalışanı ve kar temizleyeni görmedim vatandaş yürümek için araba tekerinin açtığı iade kara batarak yürüdü bırakın kaldırımlar diz boyu kara batıyorduk on gündür nerdeydiniz şimdide çıkmış temizlik yaptık diyorsunuz güldürmeyin Allah aşkına videoları çektim hepsi duruyor vatandaşın sabah işe nasıl kara batarak gittikleri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Size bir resim atayım dersiniz ki burası Alaska...keşke öyle olsaydı ama değil,kar yagalı bir hafta olmuş ve hala bizim sokak Alaska yada Sibirya dan farksız... inanmıyor musunuz Tandoğan mahallesi atespare sokak Battalgazi Malatya...Kurt bu kışı bir şekilde atlatır ama bu soğuğu da asla unutmaz beyler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cengiz (2 yıl önce)
    1 hafta sonra yapılan temizlik büyük başarı tabi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hacı mustafa (2 yıl önce)
    filmde diyorya biz gönderelim ankaraya ankara düşünsün bizde gönderelim istanbul düşünsün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erol (2 yıl önce)
    Önce burayı bir halletsin.İstanbul bul da boğulur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Çarmuzu ,Kiltepe,Taştepe,Melekbaba,boztepe velhasıl Fahrikayahan,Valikonağı hariç karlar yerde yayalar araç yolunda şuanda isteyen gider bakar..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çolakoğlu (2 yıl önce)
    Çolakoğlu köyü muhtarı Mehmet Tuhan (Baku) ve Yardımcısı Mustafa Atalan köyün bütün ana ve ara yollarını ulaşım aksamadan karla mücadelesi başarıyla icra ettiler görevlerini. Sağolsunlar
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Dr Cengiz Hacıevliyagil (2 yıl önce)
    Sayın Selahattin Gürkan beyfendinin yaptığı çalışmalar ve açıklamaları kısıtlı imkanlara rağmen gösterdiği performans benim için sayın Ekrem İmamoğlu ile rahatça kiyasalanabilir ve ondan çok daha başarılı olabilir.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yaw hoca ya sen Malatya da yaşamıyorsun yada dalkavukluk yapıyorsun başka açıklaması yok yani
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çilesiz (2 yıl önce)
    Geçen yıl karin altında kalan bu yıl bize hava atıyor velevki evde kalsanız nolur diyen adam bizi balık beyinli saniyor
    %100
    %0
    Yanıtla